Metsä

Proforest kokosi metsäalan ihmiset yhteen poikkeusajan jälkeen – "Mikään ei voita kasvokkaisia tapaamisia"

Metsäalan ammattilaiset kokoontuivat pitkästä aikaa yhteen, kun Kalajoen lentokentällä järjestettiin Proforest-tapahtuma perjantaista lauantaihin.
Expomark Oy
“Emme ole päässeet messuille toviin. Vanhoja tuttuja on kiva nähdä ja yhteistyökumppaneita tärkeä tavata”, kertoo John Deere Forestryn Paula Saarinen ja kehuu tapahtumatunnelmaa.

Kalajoella koettiin kohtaamisen riemua ja nostettiin katseet kohti metsäalan tulevaisuutta.

"Mikään ei voita kasvokkaisia tapaamisia", John Deere Forestryn Suomen jälleenmyynnin markkinointipäällikkö Paula Saarinen toteaa ja kiittelee Proforest-messujen tunnelmaa tapahtuman tiedotteessa.

Järjestyksessään kolmas Proforest-tapahtuma herätteli tapahtuma-alaa onnistuneesti pitkän poikkeusajan ja hiljaiselon jälkeen.

Perjantaina yleisö koostui valtaosin ammattilaisista, ja ensimmäisiä kauppojakin päästiin tekemään. Lauantaina messuilla vieraili ammattilaisten lisäksi myös perheitä.

Kaikkiaan tapahtumaan saapui noin 130 näytteilleasettajaa.

Tapahtumassa nähtiin paljon uutuustuotteita ja tuoreita lanseerauksia.

"Proforestissa joitakin uutuuksia pääsi aivan ensimmäistä kertaa suuren yleisön nähtäville, sillä korona on vaikuttanut uusien tuotteiden esittelymahdollisuuksiin. Samalla tapahtuma oli odotettu sysäys kohti poikkeusolojen jälkeistä aikaa ja metsäalan kehityksen elpymistä", messut toteuttaneen Expomarkin toimitusjohtaja Tomi Niemi tiivistää.

Seuraavan kerran Proforest järjestetään 12.–13.5.2023 Kalajoen lentokentällä.

Expomark Oy
Kalajoen lentokentän puitteet mahdollistavat tapahtuman kasvattamisen entistä suuremmaksi.
Katso uusin video: Kannattaako pienpuut katkoa kuiduksi vai kasata kaikki energiapinoon?
Lue lisää

Metsäalan suurtapahtuma Proforest käynnistyy Kalajoella huomenna perjantaina – paikalle saapuu 130 näytteilleasettajaa

Ilahduttavat uutiset siivittävät lomaa

Yle uutiset: Karhunkierroksen polkujuoksuun erityisjärjestelyt – kisatapahtumaa venytetään ja juoksijat maastoon pienryhmissä

Poikkeusaika on ollut epäreilu tapahtuma-alan freelancereille ja nyt alalla pelätään tekijöiden katoa: "Vuonna 2019 maksoimme lähes 300 ihmiselle palkkaa, vuonna 2020 ehkä 30:lle"