Metsä

Metsä Group palkkaa lähes 1000 kesätyöntekijää – haussa huomioidaan myös hakijat, jotka eivät puhu suomea

Työtehtävät vaihtelevat runsaasti hakijan kokemuksesta ja kehittymishalusta riippuen.
Saara Lavi
Runsaasti kesätyöpaikkoja on tarjolla esimerkiksi tehtailla tuotannossa ja kunnossapidossa.

Metsä Group palkkaa kesälle 2022 lähes tuhat työntekijää monenlaisiin tehtäviin. Eniten työpaikkoja on tarjolla tehtailla tuotannossa ja kunnossapidossa sekä puunhankinnan ja metsäpalveluiden tehtävissä. Myös konsernitoimintoihin ja liiketoiminta-alueiden toimihenkilötehtäviin palkataan kesätyöntekijöitä.

"Monien alojen opiskelijat voivat löytää kesätyöpaikkansa Metsästä – erityisen paljon työmahdollisuuksia meiltä löytyy tekniikan, kaupallisten ja luonnontieteiden alojen opiskelijoille. Huomioimme kesätyötarjonnassamme myös ei-suomea puhuvat hakijat, ja osassa paikoistamme suomenkielentaito ei ole lainkaan pääsyvaatimuksena", Metsä Groupin henkilöstöjohtaja Pertti Hietaniemi kertoo.

Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä laajempiin tehtäväkokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen kesätyöntekijän kokemuksesta ja kehittymishalusta riippuen. Kesätyöntekijöillä voi olla myös mahdollisuus opinnäytetyön tekemiseen.

Metsä Group on mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Työnantaja sitoutuu noudattamaan vastuullisuuden periaatteita. Lisäksi kesätyöntekijät saavat osallistua laajaan kesätyötutkimukseen, jonka palautteen perusteella Metsä Group kehittää toimintaansa jatkossa.

Katso uusin video: Kannattaako pienpuut katkoa kuiduksi vai kasata kaikki energiapinoon?
Lue lisää

Lehtoja on merkitty metsävaratietoihin ehkä vain promilleja metsäpinta-alasta – Metsä Group: "Otamme yhteyttä jäseniimme, joiden metsistä löytyy lehtoja"

MTK:n Karttunen: Metsä Groupin hyvä tulos on tehty myös "metsänomistajan hintoja halpuuttamalla"

Sahojen ja vaneritehtaiden työntekijöistä puolet on saatu neuvoteltua uusien yrityskohtaisten työehtosopimusten piiriin

Hämälä: Metsä Groupin viime vuosi kaikkien aikojen paras – etenkin kartongit ja sellu vedossa