Metsä

Metsänhoitoyhdistys Satakunta sulkee puolet toimipisteistään

Sähköinen asiointi ja työtapojen muutos on vähentänyt toimistojen merkitystä.
Kari Salonen
Metsänhoitoyhdistys Satakunta sulkee osan nykyisistä toimistoistaan. Arkistokuva.

Metsänhoitoyhdistys Satakunta tiivistää tuntuvasti toimipisteverkkoaan. Nykyisistä 10 toimistosta puolet suljetaan ja toiminta keskitetään viidelle paikkakunnalle: Huittisiin, Kokemäelle, Ulvilan Kullaalle, Poriin ja Merikarvialle.

Toimistot suljetaan Harjavallassa, Köyliössä, Kauvatsalla, Noormarkussa ja Sastamalassa.

Yhdistys tähdentää, että muutoksen jälkeenkin sillä on metsäalan toimijoista kattavin toimipisteverkko toimialueella. Muutokseen ei liity henkilöstövähennyksiä, vaan suljettavien toimistojen henkilökunta siirtyy säilytettäviin lähikonttoreihin.

"Muutoksen tavoitteena on luoda isompia työpisteitä ja parantaa tilojen käytettävyyttä. Samalla luovumme vanhoista kiinteistöistä ja osakehuoneistoista, jotka eivät vastaa tämän päivän vaatimuksia. Myös asiakkaiden tarpeissa on tapahtunut muutoksia. Toimipisteen merkitys on vähentynyt ja tänä päivänä asioita hoidetaan entistä enemmän sähköisesti. Palvelemme jatkossakin asiakkaitamme koko toimialueella", yhdistys toteaa tiedotteessaan.

Yhdistys hakee lakkautettavien toimistojen alueilta yhteistyökumppaneita, joiden tiloissa toimihenkilöt voisivat tavata asiakkaitaan.

"Metsäasiantuntijamme tekevät myös sovittaessa kotikäyntejä. Lisäksi panostamme entistä enemmän metsänomistajien palveluun."

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Metsänhoito rapautui ja monipuolistui – riippuu keneltä kysytään

Jonna Matikainen ja Saku Simpanen ovat tämän vuoden puunkuormauksen mestarit – miesten sarjan kärkikolmikossa vain sekuntien erot

Teollisuuspuun hakkuut laskussa

MT PUUN HINTA
Tukki
päätehakkuu, koko Suomi
MT METSÄTILAN HINTA
Metsätilat
koko Suomi
MT PUUKAUPAN ARVIOINTI