Anna Ylä-Anttila FSC Suomen toiminnanjohtajaksi - Metsä - Maaseudun Tulevaisuus
Metsä

Anna Ylä-Anttila FSC Suomen toiminnanjohtajaksi

Ylä-Anttila siirtyy FSC:lle Ihmisoikeusliiton talous- ja hallintopäällikön tehtävästä.
FSC Suomi
Anna Ylä-Anttila aloittaa FSC Suomen toiminnanjohtajana 5. elokuuta.

Vastuullisen metsänhoidon yhdistys FSC:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Anna Ylä-Anttila.

FSC Suomi kertoi valinnasta viime torstaina. Ylä-Anttila aloittaa työssään 5. elokuuta.

Hän siirtyy FSC:lle Ihmisoikeusliiton talous- ja hallintopäällikön tehtävästä. Ylä-Anttila on aiemmin toiminut muun muassa Eettisen kaupan puolesta ry:n (Eetti) toiminnanjohtajana, ja hänellä on myös muuta kokemusta erilaisista järjestöistä ja sertifiointijärjestelmistä.

”Koko FSC Suomen hallituksen puolesta haluan toivottaa Ylä-Anttilan lämpimästi tervetulleeksi järjestön toiminnanjohtajaksi. Hänen laaja ja monipuolinen kokemuksensa järjestömaailmasta sekä vastuullisuuskysymyksistä antaa erinomaiset lähtökohdat FSC:n kehittämiseen ja roolin vahvistamiseen kestävän metsätalouden edistäjänä”, toteaa FSC Suomen hallituksen puheenjohtaja Jari Niemelä.

"On upeaa päästä kehittämään FSC:tä, jossa eri sidosryhmät tekevät näin konkreettista yhteistyötä. Olen erityisen kiinnostunut merkin vaikuttavuuden viestimisestä kuluttajille", Ylä-Anttila toteaa.

Lue lisää

Sertifiointi on monelle metsänomistajalle vain rasti paperissa – "FSC:stä ei ole ollut mitään hyötyä"

Itävallan metsänomistajille FSC-sertifiointi ei kelpaa, vaikka monessa Euroopan maassa se purjehtii myötätuulessa – "Olemme tiukasti FSC:tä vastaan"

Metsänomistajia houkutellaan tiukempaan sertifiointiin, mutta kannattaako se? – "Kymmenientuhansien panos edellyttää aika vahvaa näyttöä selkeästi korkeammasta kantohinnasta”

Päivitetyissä PEFC-kriteereissä tiukennuksia säästöpuihin ja suojakaistoihin – luonnosta ehtii kommentoida vielä parin viikon ajan