Löydä ehdokkaasi: MT:n vaalikoneessa koko maan kuntavaaliehdokkaat
Metsä

Metsämiesten Säätiö palkitsi stipendillä saarijärveläisen lavetinkuljettajan – "Metsämieshenki on sitä, että pitää mitä lupaa ja on suoraselkäinen"

Yleishyödyllinen säätiö jakaa apurahoja ja stipendejä. Kyseistä stipendiä on jaettu tammikuusta lähtien.
Jaana Kankaanpää
Metsämiesten säätiön omistama kerrostalo Ulvilantiellä Munkkivuoressa. Yleishyödyllinen säätiö jakaa apurahoja ja stipendejä.

Metsämiesten Säätiö on palkinnut vuoden alusta metsäalan työntekijöitä Työyhteisön Hyvä Tyyppi -stipendeillä. Stipendiä jaetaan, koska säätiö haluaa nostaa esille metsäalan osaavia ja motivoituneita työntekijöitä.

Tänään säätiö palkitsi saarijärveläisen lavetinkuljettaja Tapani Piesasen stipendillä. Stipendiä oli esittänyt useampi henkilö.

Piesasen sanotaan perusteluissa olevan "ratkaisukeskeisyyden ilmentymä."

"Tapani hoitaa oman tonttinsa hienosti, hän on joustava, rehti ja aina auttavainen. Tapanin tekemät lavettisiirrot sujuvat mallikkaasti ja siinä ohessa hän auttaa muita tuomalla tarvikkeita toimipisteiltä koneenkuljettajille."

Ensimmäinen stipendi jaettiin tammikuussa, nyt stipendejä on jaettu 38. Yksi on hylätty, koska perustelut eivät täyttyneet, mutta kaikki muut hakemukset ovat johtaneet stipendin myöntämiseen.

"Olemme saaneet todella hyviä hakemuksia. Enemmänkin ottaisimme mielellämme vastaan. Toivomme, että ensi vuonna saisimme yhden hakemuksen viikossa", kehityspäällikkö Anne Manner kertoo.

"Mielestäni tämä on loistava tapa organisaatiossa palkita työntekijöitä. Säätiönä tavoitteemme on metsäalan työntekijöiden työhyvinvoinnin lisääminen."

Stipendin myöntämisperusteina ovat esimerkiksi itsensä hyvä johtaminen, vastuun ottaminen sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen. Se on Mannerin mukaan sitä, että "pitää mitä lupaa ja on suoraselkäinen."

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Katso uusin video: Vaellan-kevytmoottorikelkan voi purkaa pieniin osiin – ja muuntaa halutessaan mönkijäksi
Lue lisää

Talvisodan tehopakkausten tuotosta jaetaan jälleen 1,5 miljoonaa euroa apurahoja

Papan opeilla metsätaidot haltuun

Palkinto etsii maaseudun kasvuyritystä

Huomattava stipendi Hankasalmen 4H-aktiiville