Metsäliitto Osuuskunnan hallituksen puheenjohtajaksi Jussi Linnaranta - Metsä - Maaseudun Tulevaisuus
Metsä

Metsäliitto Osuuskunnan hallituksen puheenjohtajaksi Jussi Linnaranta

Hallituksen varapuheenjohtajaksi on valittu Timo Saukkonen.
Koski Syväri/Kimmo Syväri
Maatalous- ja metsätieteiden maisteri, agronomi Jussi Linnaranta aloittaa Metsäliitto Osuuskunnan hallituksen puheenjohtajana.

Metsä Groupin emoyrityksen Metsäliitto Osuuskunnan hallitus on valinnut järjestäytymiskokouksessaan maatalous- ja metsätieteiden maisteri, agronomi Jussi Linnarannan hallituksen puheenjohtajaksi.

Linnaranta on ollut hallituksen jäsen vuodesta 2017 ja hallituksen varapuheenjohtaja vuodesta 2019.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi on valittu maatalous- ja metsätieteiden maisteri, metsänhoitaja Timo Saukkonen. Hän on ollut hallituksen jäsen vuodesta 2007.

Hallituksen tarkastusvaliokuntaan kuuluvat Ilkka Salonen, Arto Hiltunen ja Linnaranta ja palkitsemisvaliokuntaan Hiltunen, Linnaranta ja Saukkonen.

Metsäliitto Osuuskunnan hallitusta johti aiemmin Martti Asunta, joka jäi tehtävästä eläkkeelle.

Katso uusin video
Lue lisää

Metsä Group suosittelee avohakkuiden välttämistä turvemailla, korjuumääriä nostetaan pohjoisessa: "Sulanmaan hakkuut ovat lisääntyneet puolella superkantavan telaston ansiosta"

Metsäteollisuus toimii veturina jos edellytyksistä huolehditaan – puheenjohtajapatruunalla on vakaa usko, että maan hallitus ymmärtää alan merkityksen

Metsä Group ja Valmet rakentavat koelaitoksen Äänekoskelle – uudenlainen ruokapakkaus korvaa fossiilisista raaka-aineista tehtyjä pakkauksia

Metsäteollisuuden Jyrki Hollménia hirvittää koronan mahdollinen toinen aalto – eritoten painopaperin osalta