Metsä

Joulukuusia geokätköissä – etsi omasi!

Metsänhoitoyhdistykset järjestävät huomenna lauantaina tempauksen, jossa epävirallisesta geokätköstä voi löytää joulukuusen.
Anne Rauhamäki

Kuusikätköjen koordinaatit julkaistaan maakunnittain tai alueittain jaoteltuna 14.12. noin klo 8 metsänhoitoyhdistysten kotisivuilla.

Joulukuusi tai -kuuset löytyvät koordinaattien osoittamasta paikasta. Paikalle ensimmäisenä ehtinyt saa pitää kuusen löytöpalkkiona.

Kuusen lisäksi kätköpaikassa on purkki, jossa on lokivihko. Järjestäjät toivovat kaikkien paikan löytäneiden kirjaavan käyntinsä. Purkissa on yllätys vielä muutamalle ilman kuusta jääneelle.

Tempauksella metsänhoitoyhdistykset haluavat toivottaa hyvää joulua ja kiinnittää huomiota, että joulukuusen hakeminen metsästä ei kuulu jokamiehen oikeuksiin.

Poikkeuksen tekevät nämä joulukuusikätköilyssä löytyvät kuuset, jotka on merkiksi koristeltu punaisella metsänhoitoyhdistys-kuitunauhalla.

Katso uusin video: Kun suvun mökki kävi ahtaaksi, ratkaisuksi syntyi minimökki
Lue lisää

Metsänomistajat ja metsästäjät marssivat ulos Evon tiedekansallispuistoa valmistelevasta työryhmästä

Iltalehti: Entinen toimihenkilö arvostelee Lounametsän metsänhoitoyhdistyksen toimintaa valtakirjakaupoissa

Metsäsuhde palvelukehittämisen lähtökohdaksi

Tyhjensikö etätyö toimistot pysyvästi? Stora Enso aikoo rakentaa pääkonttorin Helsinkiin alkuperäisessä laajuudessaan – Metsäkeskus sen sijaan aikoo tiivistää tilojaan