Metsä

Metsänomistajien palstat olivat jo muuttumassa vesijättömaaksi: "Maksoimme ojituksesta, jota ei tehty" – näin piina helpotti

Metsänomistaja ja maansiirtourakoitsija Stig-Göran Nessler on tänä keväänä puhdistanut metsäojia Mustasaaren Iskmossa. Nessler perkaa ojia, joita Otso Metsäpalvelut Oy ei avannut alueen isossa kunnostusojituksessa.
Johannes Tervo
Stig-Göran Nessler ja Harriet Nessler silmäilevät Mustasaaren Iskmossa aluetta, jonka ojien kunnostuksen Stig-Göran Nessler aloitti tänä keväänä. Iskmon isossa kunnostusojituksessa ojia ei avattu.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Katso tilausvaihtoehdot
Katso uusin video: Kun suvun mökki kävi ahtaaksi, ratkaisuksi syntyi minimökki
Lue lisää

Sopivatko liito-oravat ja päiväkotilapset samalle tontille? – Ilmajoki mallintaa, kunnanjohtaja toiveikas: ”Voimme saada todellisen luontopäiväkodin”

Tutkijat: Puroluonto kärsii avohakkuiden ja metsäojitusten yhteisvaikutuksesta

Logsetin vuosi vuoristorataa: vahvasta alusta markkinoiden romahdukseen, komponenttipulaan ja sitten uuteen nousuun – ”Huikea saavutus”

Uutistausta: Brittiyhtiön akkuteollisuushanke on hieno uutinen Vaasalle, Suomelle – ja hallitukselle