Metsä

Metsänomistajien palstat olivat jo muuttumassa vesijättömaaksi: "Maksoimme ojituksesta, jota ei tehty" – näin piina helpotti

Metsänomistaja ja maansiirtourakoitsija Stig-Göran Nessler on tänä keväänä puhdistanut metsäojia Mustasaaren Iskmossa. Nessler perkaa ojia, joita Otso Metsäpalvelut Oy ei avannut alueen isossa kunnostusojituksessa.
Johannes Tervo
Stig-Göran Nessler ja Harriet Nessler silmäilevät Mustasaaren Iskmossa aluetta, jonka ojien kunnostuksen Stig-Göran Nessler aloitti tänä keväänä. Iskmon isossa kunnostusojituksessa ojia ei avattu.

Stig-Göran Nesslerin työmaa sijaitsee Iskmon kunnostusojituksen suunnittelualueella. Otso Metsäpalvelut Oy:n viimeistelemä ojitus päättyi viime vuonna.

Kunnostushanke päättyi, mutta Nesslerin ja muutaman muun metsänomistajan palstoilla ojia ei avattu.

MT uutisoi Nesslerin ja hänen metsänomistajanaapureidensa palstojen tilanteen viime kesänä (MT 26.6.2019).

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Katso uusin video
Lue lisää

Fingrid maksaisi sähkölinjalta hakatut puut sadoille metsänomistajille, mutta ei saa Otsolta tietoa nimistä

Velkaa jääneen Otson puukauppatoiminta kasvoi viime vuosina merkittävästi – toimitusjohtajan mukaan pakon edessä: "Muita ei suometsähankkeiden puukauppa kiinnostanut"

Suometsien ojitushankkeet putosivat Otson ydinliiketoimintojen listalta – määräykset kiristyneet, yhteiskunnallinen hyväksyttävyys epävarmaa

"Kehotamme seuraamaan sade-ennusteita, teitä voi katketa" – Runsas sade maanantaina ja tiistaina nostaa tulvariskin tappiin, Tulvakeskus varoittaa