MTK:sta eläköitynyt Antti Sahi sai kansainvälisen luottamustoimen: "Jos metsänomistajien näkökulma puuttuu, kukaan muu ei tuo sitä esille" - Metsä - Maaseudun Tulevaisuus
Metsä

MTK:sta eläköitynyt Antti Sahi sai kansainvälisen luottamustoimen: "Jos metsänomistajien näkökulma puuttuu, kukaan muu ei tuo sitä esille"

Maailmanlaajuista metsäpolitiikkaa ei ole, mutta isolla määrällä kansainvälisiä sopimuksia on vaikutusta eri maiden metsätalouteen.
Kari Salonen
IFFA perustaminen osui kaudelle, jolloin Antti Sahi toimi MTK:n metsäjohtajana. Yhteistyöverkosto on siksi hänelle entuudestaan tuttu.

MTK:n toiminnanjohtajan paikalta vuodenvaihteessa eläkkeelle jäänyt Antti Sahi valittiin huhtikuussa IFFA:n puheenjohtajaksi.

Kansainvälisen järjestön tehtävä on muistuttaa maailman metsäfoorumeilla siitä, että yksityiset omistavat merkittävän osan metsävaroista.

"Monesti se näkökulma unohtuu maailmanlaajuisessa politiikassa", Sahi toteaa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Jyväskylän yliopiston tutkijat: Avohakkuista ei kannata kokonaan luopua, mutta jatkuvan kasvatuksen pitäisi olla eniten käytetty metsien käsittelyn tapa

Pinja Partisen kesä UPM:n konttorilla sisältää laskutusta, rahtikirjoja ja oman lukujärjestyksen

Märkien kohteiden puunkorjuun suunnitteluun apua – uusi digitaalinen kosteuskartta kertoo kantavuudeltaan heikot alueet

Kesäkuussa hakattiin puuta yhtä paljon kuin vuotta aiemmin