MTK:sta eläköitynyt Antti Sahi sai kansainvälisen luottamustoimen: "Jos metsänomistajien näkökulma puuttuu, kukaan muu ei tuo sitä esille" - Metsä - Maaseudun Tulevaisuus
Metsä

MTK:sta eläköitynyt Antti Sahi sai kansainvälisen luottamustoimen: "Jos metsänomistajien näkökulma puuttuu, kukaan muu ei tuo sitä esille"

Maailmanlaajuista metsäpolitiikkaa ei ole, mutta isolla määrällä kansainvälisiä sopimuksia on vaikutusta eri maiden metsätalouteen.
Kari Salonen
IFFA perustaminen osui kaudelle, jolloin Antti Sahi toimi MTK:n metsäjohtajana. Yhteistyöverkosto on siksi hänelle entuudestaan tuttu.

MTK:n toiminnanjohtajan paikalta vuodenvaihteessa eläkkeelle jäänyt Antti Sahi valittiin huhtikuussa IFFA:n puheenjohtajaksi.

Kansainvälisen järjestön tehtävä on muistuttaa maailman metsäfoorumeilla siitä, että yksityiset omistavat merkittävän osan metsävaroista.

"Monesti se näkökulma unohtuu maailmanlaajuisessa politiikassa", Sahi toteaa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Teräksen ja puun yhdistäminen samaan rakennuksen runkoon vaatii suunnittelijalta kokonaan uutta asennoitumista: "Miksi laittaa puuta sinne, mihin se ei sovi?"

Aarre: Näin tervanpoltto onnistuu Kannonkoskella – vartiovuorossa on kaksi polttajaa ympäri vuorokauden

Erikoinen marjavuosi ei syntynyt sattumalta – taustalla hyvää säätä, korona-aikaa ja kasvavaa kiinnostusta luonnonantimiin

Otso Metsäpalvelut Oy käynnistää yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat koko henkilöstöä