Metsä

Analyysi: Mihin uskaltaisi sijoittaa – kestääkö pörssi, iskeekö pahamaineinen deflaatio?

Talousmyrsky on piensijoittajan painajainen ja mahdollisuuksien sampo – kunhan vain pitää päänsä kylmänä ja analysoi tilannetta riittävästi.
Piia Ouri
Elämme kummallista aikaa, jossa on vaikea tietää kestävätkö osakekurssit, uskaltaisiko vaihtaa asuntoa tai mihin ylipäätään rahojaan kannattaisi laittaa. Pää kannattaa pitää kylmänä.

Jos tilille on siunaantunut rahaa vaikka puukauppojen jälkeen, saattaa mielessä pyöriä kysymys, missä rahaa kannattaa pitää. Nykyoloissa, kun talousnäkymät ovat todennäköisesti vielä kuukausia epävakaat, turvallista kohdetta on vaikea kenenkään nimetä.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
MT:n jättinumero ilmestyy 30.10.
Lue lisää

UPM kannattavin kolmesta metsäyhtiöstä alkuvuonna – Metsä Group ja Stora Enso tekivät pakkauskartongeilla tulosta, UPM tarroilla ja erikoispapereilla

Metsänomistajat peräävät hallitukselta selkeää uusia metsäinvestointeja tukevaa viestiä

Juha Marttila ennakoi uutta EU:n jättimäistä koronatukipakettia – "Suomi rikastuisi miljardeilla euroilla metsien kestävää käyttöä lisäämällä"

Pohjoissavolainen Savotta on vuoden metsänhoitoyhdistys – erityismaininta kansainvälisestä kestävän metsätalouden edistämisestä Vietnamissa