Metsä

Otson yrityssaneeraus herättää suurta hämmennystä – toimitusjohtaja uskoo metsäpalvelujen valoisaan tulevaisuuteen

Koneyrittäjien liiton Matti Peltola arvioi, että isojen tie- ja ojahankkeiden työläs kokoamisvaihe pitäisi sälyttää valtion tai viranomaisen toiminnaksi.
Elli Paananen

Otso Metsäpalvelut Oy jätti velka- eli yrityssaneeraushakemuksen syyskuussa, ja menettely käynnistyi lokakuussa. Varsinainen saneeraussuunnitelma tulee käräjäoikeuden hyväksyttäväksi ensi vuonna. Ison, koko maassa toimivan yrityksen ajautuminen maksukyvyttömäksi on herättänyt valtavan määrän kysymyksiä asiakkaissa, aliurakoitsijoissa ja jopa viranomaisissa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
MT:n jättinumero ilmestyy 30.10.
Lue lisää

UPM kannattavin kolmesta metsäyhtiöstä alkuvuonna – Metsä Group ja Stora Enso tekivät pakkauskartongeilla tulosta, UPM tarroilla ja erikoispapereilla

Metsänomistajat peräävät hallitukselta selkeää uusia metsäinvestointeja tukevaa viestiä

Juha Marttila ennakoi uutta EU:n jättimäistä koronatukipakettia – "Suomi rikastuisi miljardeilla euroilla metsien kestävää käyttöä lisäämällä"

Pohjoissavolainen Savotta on vuoden metsänhoitoyhdistys – erityismaininta kansainvälisestä kestävän metsätalouden edistämisestä Vietnamissa