Metsä

Kymppitonnilla luksuskämppä metsän reunaan? Maastokäyttöön sopivat asuntovaunut vertailussa

Metsätöihin voisi lähteä vaikka viikon rupeamaksi kerrallaan, jos keksisi keinon majoittua palstalla ilman verkkovirtaa.
Hanna Koikkalainen
Kuvassa on useita vuosia käytössä ollut Victoriuksen vaunu. Kuvan vaunu ei ole sama kuin vertailussa mainittu vaunu.

Jos metsäpalsta sijaitsee kaukana kotoa, eikä palstan lähellä ole omaa tai suvun majapaikkaa, saattavat taimikonhoidot ja muut metsätyöt jäädä omin voimin tekemättä, vaikka haluja työntekoon olisi. Hotellimajoitus tuntuu turhan arvokkaalta eivätkä kilometrejä nähneet nivelet pidä enää telttailusta työpäivän päätteeksi.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Katso uusin video
Lue lisää

Jussi Ryhänen raivaa työkseen metsää yhdyskuntarakentamisen tieltä – "Teen töitä lähinnä kaupungeissa, taajamissa ja teiden varsilla"

Aarre: Metsäpalstat Savossa ovat uutisankkuri Matti Röngälle suuri nautinto: "En tule niistä suuria kantotilejä kuittaamaan"

Jos olet lähdössä ensimmäistä kertaa reissuun matkailuautolla tai edellisestä reissusta on jo pitkä aika, nämä vinkit kannattaa lukea – ensikertalainen voi kohdata yllätyksiä ainakin parissa asiassa

Paperiliiton Petri Vanhala Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton sopimuskulttuurista: "Järkevä liike"