LÖYDÄ EHDOKKAASI: MT:n vaalikoneessa koko maan aluevaaliehdokkaat
Metsä

Metsäyrittäjä joutui opettelemaan viidakon lait lähtiessään puusavottaan Saksan tuholaismetsiin – "Jos saksalainen ei halua maksaa, se ei myöskään maksa"

Saksaan lähteneet suomalaisyrittäjät on kohdanneet maan, josta puuttuu metsäteollisuuden toimiva tuotantoketju. Se on antanut tilaa huijareille, joiden erottaminen luotettavista on toisinaan äärimmäisen vaikeaa.
Pekka Lahdenvesi
Seppo Kajuutti joutuu punnitsemaan jokaisen asiakkaan luotettavuuden erikseen ja tekemään paljon kotitöitä, ennen kuin uskaltaa siirtää työkoneet uuteen paikkaan.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Katso tilausvaihtoehdot
Katso uusin video: Kannattaako pienpuut katkoa kuiduksi vai kasata kaikki energiapinoon?
Lue lisää

Tykkylumen runtelema metsä on altis myös hyönteisten hyökkäykselle – pientä määrää ei kuitenkaan kannata korjata vaan jättää lahopuulajien iloksi

Pekka luopui karjasta ja päätyi puuhommiin kirjanpainajan tuhoamiin metsiin Saksaan – "Välillä on ikävä salmiakkia, vaimoa ja lapsenlapsia"

Emmanuel Macron pyrkii täyttämään EU:n valtatyhjiön

Vihreiden pitkään vihaama ydinvoima pelastaa suomalaiset vihreälle polulle