Metsä

Taimet maahan ripein ottein – hiihtäjäveljekset tienaavat kesärahoja istutuksella

4H-yrittäjyys sopii Lauri ja Eero Mannilan urheilun täyttämään elämään. Lukuisat nuoret oppivat työelämää järjestön kautta.
Pekka Fali
Eero ja Lauri Mannila istuttavat taimia viikonloppuisin. Urakkaluonteinen työ sopii kansainvälistä hiihtouraa tähyäville veljeksille, sillä työ on pystyttävä sovittamaan treenirytmiin.

Taimet peräkärryyn ja menoksi. Uusi istutusala odottaa 15 kilometrin päässä hiihtäjäveljesten Lauri ja Eero Mannilan kotipihasta Raahen Pattijoella. Kansainväliselle huipulle ja Pekingin olympialaisiin tähtäävien Manniloiden kalenterit täyttyvät treeniohjelmasta myös kesäisin. Siksi he kaipaavat kesätyöltä joustavuutta. 4H-yrittäjyys sopii veljeksille mainiosti.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hirvituhot aiheuttavat vuosittain miljoonien kuutioiden kasvutappiot Ruotsissa

Stora Enso suunnittelee Tšekkiin ja Itävaltaan uusia puutuotteiden tuotantolaitoksia – investointien arvo olisi 90 miljoonaa euroa

Sunilan ligniinistä ryhdytään tekemään puupohjaista hiiltä kännyköiden ja sähköautojen akkuihin – Stora Enso rakentaa koelaitoksen Kotkaan

MT PUUN HINTA
Tukki
päätehakkuu, koko Suomi
MT METSÄTILAN HINTA
Metsätilat
koko Suomi
MT PUUKAUPAN ARVIOINTI