Lukijalta

Energia maksaa

Lukijalta 29.03.2017

Turvevarojemme käytöstä noussut mediavyörytys on osoittanut hyvin ilkeästi yhteiskuntamme haavoittuvuuden. Elämme median armoilla, täydellisessä kuplassa, joka uhkaa oman maamme rajojen sisällä olevia elinmahdollisuuksia.

Muun muassa valtavien turvevarojemme sisältämän energiamäärän hyödyntäminen tehdään mahdottomaksi massiivisella hyökkäyksellä. Ylen kanta tiedetään, se ei ole pitkään aikaan ottanut mitään vastuuta elinkeinojen toimeentulosta.

Omien energiavarojemme hyödyntäminen kärsii valhekuplasta eniten sen takia, että kielteisen asenteen kautta nuorten suuntautuminen tutkimukseen ja kehitystoimintaan vähenee.

Yhteiskuntamme kehitysvarojen käyttö suunnataan niin, että omia vahvuuksia tukeva ajattelu muuttuu hyödyttömäksi askarteluksi. Tuontienergian osuus kasvaa. Työttömyysluvut ovat tapissaan.

Lehtien palstoilla pauhaavat viherradikalisoituneet tahot eivät pysty vastaamaan mitenkään päivittäisestä toimeentulostamme. Kunniaa haetaan täysin vastuuttomasti elinolojamme ja omia vahvuuksiamme tuhoamalla.

Satavuotiaan Suomen suurimpia uhkia on täydellinen kunnioittamattomuus historiastamme tulevia totuuksia kohtaan. Seuraavan sadan vuoden tukijalat on kohta syöty. Seurauksista ei välitä kukaan.

Matti Nikkilä

Liminka

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT