Politiikka ja talous

Kansallinen viskipuolue rekisteröitiin: ei aja kenenkään etua

Politiikka ja talous 18.03.2016

Puolue haluaa edistää yksilön ja yrittämisen vapautta.


Viskipuolue

Kansallinen Viskipuolue on merkitty puoluerekisteriin. Se jätti hakemuksen helmikuun alkupuolella kerättyään siihen tarvittavat 5 000 nimeä.

Viskipuolueen tiedotteessa korostetaan, että nimestä huolimatta kyseessä ei ole yhden asian puolue. "Tämä on ollut keino hankkia näkyvyyttä ja kannattajakortteja."

Puolue vastustaa eturyhmäpolitiikkaa ja haluaa edistää yksilön ja yrittämisen sekä tutkittuun tietoon perustuvaa päätöksentekoa.

”Yleinen kysymys kannattajakortteja kerätessämme on ollut 'Kenen etuja te ajatte?', johon olemme vastanneet 'Emme kenenkään'", puolueen puheenjohtaja Juhani Kähärä toteaa.

"Tämä on aikaansaanut erittäin positiivista palautetta, ja näyttää selvältä, että suurin osa kansasta ymmärtää että nykymeno ei voi jatkua – ikävä kyllä tämä ymmärrys tuntuu puuttuvan sekä Arkadianmäeltä, Etelärannasta että Hakaniemestä."

”Kilpailukykysopimuksen vesityttyä ja maan eturyhmien riidellessä siitä kuka saa, ja kenelle annetaan, Suomen tulevaisuus näyttää todella huolestuttavalta. Koska nykyiset eduskuntapuolueet ovat kykenemättömiä ajamaan tämän maan kokonaisetua, perustimme Viskipuolueen”, Kähärä toteaa.

Viskipuolue aikoo osallistua seuraaviin kunnallisvaaleihin koko maassa ja etsii seuraavaksi ehdokkaita.

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT