Politiikka ja talous

Väärä mies pokkasi pystin Urheilugaalassa

Politiikka ja talous 13.01.2016

Fysioterapeutin palkinnon kävi pokkaamassa hänen kaimansa, Viestinnän keskusliiton toimitusjohtaja.


Yle Kuvapalvelu
Urheilugaalassa palkittiin urheilijoita ja näiden taustajoukkoja.

Urheilugaalassa sattui eilen harmillinen kömmähdys, kun kahdesta Jukka Viitasaaresta väärä päätyi pokkaamaan Kehon ja mielen mestarit -palkinnon. Pysti oli tarkoitettu fysioterapeutti Jukka Viitasaarelle, mutta tilaisuudessa sen sai Viestinnän keskusliiton toimitusjohtaja Jukka Viitasaari.

Vahinko pääsi käymään, kun palkinnon saaja haettiin pöydästä lavan taakse. Mukaan tarttui väärä henkilö.

"Pidimme fysioterapeutti Viitasaarelle uuden, juhlallisen palkitsemistilanteen ja molemmat ovat suhtautuvat asiaan huumorilla. Oikea Viitasaari oli myös antamassa lausuntoja lehdistölle palkintojenjaon jälkeen", kertoo Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

Toimitusjohtaja Viitasaari jätti pystin järjestäjille.

"Sen jälkeen en tiedä asiasta enempää. Valitettavasti en myöskään tunne nimikaimaani, eikä hän ole ollut yhteydessä. Tapaus oli 'hauska' minun ja pöytäseurueeni näkökulmasta, mutta valitettava nimikaimani kannalta", toimitusjohtaja Jukka Viitasaari kertoo.

Toimitusjohtaja Jukka Viitasaari esiintyi silminnäkijöiden mukaan Urheilugaalan lavalla kuin huippu-urheilija tai sellaisen taustavoima, jolla oli keho ja mieli tasapainossa. Mistään ei ollut havaittavissa, että hän ei ehkä kuuluisi lavalle.

Fysioterapeutti Jukka Viitasaari on erittäin arvostettu urheilijapiireissä. Hän on auttanut muun muassa formulakuljettajia ja muita moottoriurheilijoita. Hänet tunnetaan myös vuorineuvosten fysioterapeuttina, joka on pitänyt herrat kunnossa myös rankkojen metsästys- ja rapurupeamien aikana.

Aiheeseen liittyvät artikkelit