Politiikka ja talous

Kokit lähtivät keittiöistä kadulle

Viestilehtien arkisto
Ravintola Rustikin kokki Aki Kinnunen (vas.), vuoropäällikkö Marko Antikainen ja ravintolapäällikkö Kimmo Kauhanen valmistivat possun sisäfileetä. Jarkko Sirkiä
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää

"Kotimaisen ruuan kalleus on yleinen harhaluulo" – konttiravintolaketjua luotsaava Jarna Kaplas uskoo paikallisuuteen ja pieniin toimijoihin

"Eihän tämmöisiä tuotteita kaupasta saa!" – lähiruoka innostaa Pohjois-Savossa

Hedelmien ja vihannesten hankintatuki laajenee toiselle asteelle, maidon hankintatukeen luvassa maltillinen korotus

Ruoka-alan ammattilaisille suunnattu myyntipalvelu kokoaa pientuottajien valikoimat yhteen osoitteeseen