Lifa Air aloittaa maskien tuotannon Suomessa — tavoitteena tuottaa sata miljoonaa suojainta vuodessa - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Politiikka

Lifa Air aloittaa maskien tuotannon Suomessa — tavoitteena tuottaa sata miljoonaa suojainta vuodessa

Ensimmäisessä vaiheessa yhtiö toimittaa suojaimia Kiinan tehtaaltaan. Valmistus Suomessa on tarkoitus aloittaa kevään aikana.
Kimmo Haimi
Kauppojen hyllyt ovat tyhjentyneet nopeasti hengityssuojaimista. Nyt niitä aletaan valmistaa Suomessa.

Suomalainen suojavarustevalmistaja Lifa Air on solminut Huoltovarmuuskeskuksen kanssa sopimuksen hengityssuojainten ja kirurgisten kasvomaskien valmistuksen aloittamisesta Suomessa, yhtiö tiedotti keskiviikkona.

Ensimmäisessä vaiheessa yhtiö toimittaa suojaimia Kiinan tehtaaltaan. Valmistus Suomessa on tarkoitus aloittaa kevään aikana.

"Tavoitteenamme on valmistaa vuositasolla Suomessa yli 100 miljoonaa hengityssuojainta ja kirurgista kasvosuojaa", toimitusjohtaja Johan Brandt sanoo.

Yhtiön tavoitteena on myöhemmin tarjota suojaimia myös kansainvälisille markkinoille.

Lue lisää

Puolueet kertovat antavansa ja maksavansa esiintymiskoulutukset pääosin itse – monille puoluejohtajille on kuitenkin ostettu ulkopuolista valmennusta

Keskustan henkilövalinnoissa kovat spekulaatiot – "Kulmunin päätös oli erittäin suuri järkytys"

Suomella on pyrkimys purkaa vapaa-ajan matkustusrajoituksia asteittain kesäkuun puolivälistä lähtien, arvioi sisäministeri Ohisalo

IL:n julkaisemat viestit: "Ministeri haluaa itselleen kunnollisen viestintäkoulutuksen, haluamme sen toteuttajaksi Tekirin"