Seuraa suorana hallituksen kello 18.15 alkavaa tiedotustilaisuutta — neuvotteluissa käsitelty rajapäätöksiä, maahantulopisteiden terveysturvallisuutta ja marjanpoimijoiden tilannetta - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Politiikka

Seuraa suorana hallituksen kello 18.15 alkavaa tiedotustilaisuutta — neuvotteluissa käsitelty rajapäätöksiä, maahantulopisteiden terveysturvallisuutta ja marjanpoimijoiden tilannetta

Tilaisuudessa ovat paikalla ainakin ulkoministeri Pekka Haavisto ja sisäministeri Maria Ohisalo.

Hallitus käsitteli tänään neuvottelussaan rajapäätöksiä, maahantulopisteiden terveysturvallisuutta ja marjanpoimijoiden tilannetta.

Hallitus järjestää päivän neuvotteluiden sisällöstä tiedotustilaisuuden valtioneuvoston linnan tiedotustilassa n. klo 18.15. Tiedotustilaisuutta voit seurata jutun ohessa olevan linkin kautta.

Tilaisuudessa ovat paikalla ulkoministeri Pekka Haavisto ja sisäministeri Maria Ohisalo kertomassa rajapäätöksistä.

Epidemiologisesta tilannekuvasta, maahantulopisteiden terveysturvallisuudesta ja marjanpoimijoiden turvallisesta maahantulosta ovat kertomassa perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, johtaja Pasi Pohjola sosiaali- ja terveysministeriöstä, johtava asiantuntija Jussi Sane terveyden ja hyvinvoinnin sekä infektiotautien ylilääkärit Asko Järvinen HUS:sta ja Markku Broas Lapin sairaanhoitopiiristä.

Lue lisää

Saarikko: Linjaukset matkustajien testaamisesta ja pakkokaranteenista oikeita ja oikea-aikaisia – "Koen, ettei ole oikein, että korkean tautiriskin maihin tietoisesti matkustava saisi korvauksen menetystä toimeentulosta."

Oikeuskanslerille kanteluita Kiurun ilmoittamasta pakkokaranteenista

Uudet matkustusrajoitukset purevat – Finnair vähentää vuoroja

Iltalehti: Vasemmistoliiton Andersson esittää yhä kansalaisille jaettavaa elvytysseteliä