Video: Hallitus kertoo matkustamisen hybridistrategiasta - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Politiikka

Video: Hallitus kertoo matkustamisen hybridistrategiasta

Tilaisuuteen osallistuvat sisäministeri Maria Ohisalo, liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka ja elinkeinoministeri Mika Lintilä.

Hallitus on sopinut neuvotteluissaan keskiviikkona ja torstaina hybridistrategian toteuttamisesta rajat ylittävässä liikenteessä ja matkustamisessa. Valtioneuvosto antaa asiasta periaatepäätöksen ja päättää maahantulon uusista rajoituksista perjantaina 11. syyskuuta klo 10.30 alkavassa yleisistunnossaan.

Hallituksen tiedotustilaisuus on perjantaina 11. syyskuuta klo 11 valtioneuvoston linnan tiedotustilassa.

Tilaisuuteen osallistuvat sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.), liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka (sd.) ja elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.).

Paikalla ovat myös kansliapäällikkö Kirsi Pimiä sisäministeriöstä, johtaja Mika Salminen Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta ja yksikön päällikkö Tuomas Laosmaa Rajavartiolaitoksesta sekä etäyhteydellä strategiajohtaja Liisa-Maria Voipio-Pulkki sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Tilaisuus tulkataan suomalaiselle viittomakielelle.

Lue lisää

Suomessa 66 uutta koronatartuntaa – viimeisten kahden viikon aikana tartuntoja todettiin 330 enemmän kuin edeltävällä jaksolla

Korona siirtää uuden auton hankintapäätöksiä – käytettyjen kauppa käy silti hyvin

Korona peruutti halloween-juhlat – viljelijällä käsissään 30 000 myymätöntä kurpitsaa

"Suhteessa siihen kriisiin, joka odotti nurkan takana, onnistuimme loppujen lopuksi hyvin", MTK:n Marko Mäki-Hakola summaa kuluneen kesän kausityövoimatilanteen