Politiikka

Marin: En arvostellut muita hallituspuolueita sähköpostiviestissäni

Pääministerin mukaan on ymmärrettävää, että eri puolueilla on erilaisia näkökulmia ja erilaisia painotuksia neuvottelutilanteissa.
Pääministeri Sanna Marinin (sd.) mukaan on ymmärrettävää, että eri puolueilla on erilaisia näkökulmia ja erilaisia painotuksia neuvottelutilanteissa. LEHTIKUVA / Heikki Saukkomaa

Pääministeri Sanna Marin (sd.) ei katso julkisuuteen tulleessa sähköpostikirjeenvaihdossaan arvostelleensa muita hallituspuolueita.

Marin sanoi Ylen Pääministerin haastattelutunnilla, että hän ei tarkoittanut kommenteillaan mitään yksittäistä tahoa. Hänen mukaansa on ymmärrettävää, että eri puolueilla on erilaisia näkökulmia ja erilaisia painotuksia neuvottelutilanteissa.

Marin sanoi lokakuussa valtiovarainministeriön entiselle kansliapäällikölle Martti Hetemäelle kirjoittamassaan sähköpostiviestissä, että hallituksen sisällä on vaikeuksia saada läpi riittäviä koronarajoitustoimia eri puolueiden epäröinnistä johtuen. Yle ja Helsingin Sanomat kertoivat Marinin viestistä perjantaina.

Lue lisää

Pääministeri Marin vaatii Venäjää vapauttamaan kiinni otetun Aleksei Navalnyin

Marin: Nyt ei ole aika höllentää koronarajoituksia, kiristämiseen voi tulla tarvetta

SDP kasvaa nyt syömällä vihreitä

Marinin mukaan hallituksessa on keskusteltu nykyistä kovemmista koronarajoituksista – "Virusmuunnos saattaa asettaa koronastrategiamme uuteen valoon"