Politiikka

Iltalehti: Ano Turtiaiselle potkut perussuomalaisista

Perussuomalaisista kommentoitiin Iltalehdelle erotuspäätöstä arviolla, jonka mukaan Turtiainen on vahingoittanut puoluetta.
Lehden tietojen mukaan perussuomalaisten puoluehallitus päätti asiasta perjantaina. Lehtikuva / Vesa Moilanen

Kansanedustaja Ano Turtiainen on erotettu perussuomalaisista, uutisoi Iltalehti lauantaina. Lehden tietojen mukaan perussuomalaisten puoluehallitus päätti asiasta perjantaina.

Perussuomalaisista kommentoitiin Iltalehdelle erotuspäätöstä arviolla, jonka mukaan Turtiainen on vahingoittanut puoluetta.

Turtiainen erotettiin perussuomalaisten eduskuntaryhmästä viime kesänä. Tuo päätös tuli sen jälkeen, kun hän oli julkaissut Twitterissä kuvan, jossa pilkattiin poliisin kuoliaaksi tukahduttamaa yhdysvaltalaista George Floydia.

Turtiainen perusti tuolloin oman eduskuntaryhmän.

Juvalainen yrittäjä ja kunnanvaltuutettu Ano Turtiainen valittiin vuoden 2019 eduskuntavaaleissa kansanedustajaksi perussuomalaisten listoilta.

Lue lisää

Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä hyllytetty Ano Turtiainen ilmoittautuu puheenjohtajistokisaan – "Päätöksenteossa on asetelma isot kaupungit vastaan maaseutu"

Yle: Ano Turtiainen ei aio hakea takaisin perussuomalaisten ryhmään

Demokraatti: Valtakunnansyyttäjä on määrännyt esitutkinnan tehtäväksi Ano Turtiaisen tviitistä – poliisi katsoi aiemmin, ettei esitutkintaa tehdä

Koronakevät pani teehuoneen konseptin uusiksi – teen rinnalle tuli lähiruoka