Politiikka

Mikko Kärnä aikoo esittää Katalonian tunnustamista eduskunnalle

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä ei aikaillut: Heti alueparlamentin äänestyksen jälkeen suomalaiskansanedustaja ilmoitti esittävänsä itsenäisen Katalonian tunnustamista.
Pekka Fali
Mikko Kärnä on seurannut aktiivisesti Katalonian itsenäistymisen käänteitä.

Katalonian alueparlamentti äänesti Katalonian itsenäisyysjulistuksen puolesta perjantaina illansuussa.

Katalonian itsenäistymispyrkimyksiä yhteisö- ja mikroblogipalvelussa twitterissä aiemminkin kannustanut ja kommentoinut keskustapuolueen kansanedustaja Mikko Kärnä ei aikaillut onnitteluissaan Espanjan katalaaneille.

Lapin piirin kansanedustaja Kärnä esittää twitter-tilillään itsenäisen Katalonian tunnustamista Suomen eduskunnalle – heti ensi viikolla.

Maaseudun Tulevaisuudessakin kolumnoivan Kärnän englanninkielinen tviitti sai parissa tunnissa vajaat 10 000 tykkäystä ja peräti 7 500 uudelleenjakoa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Edustajatoverit tervehtivät Sampo Terhoa kuin tuonelasta palannutta sukulaista

Kärnä vaatii Rinnettä käymään pelisääntökeskustelun vihreiden kanssa – "Enää ei ole ympäristöjärjestöjen ja ituhippien nuoleskelulle sijaa, vaan hallitus on koko Suomen hallitus"

Keskustan Mikko Kärnä närkästyi vihreiden ministerin sellutehdaspuheista: "Uutta hallitusta ei ole edes vielä nimitetty, kun tuleva ministeri jo päättää horjuttaa sitä"