Politiikka

Kohun keskellä oleva valtiosihteeri: "Ei mulla ole mitään kommentoitavaa"

Politiikka 10.11.2017

Aiemmin MT kertoi, että Helsingin poliisi on kirjannut asiaan liittyen rikosilmoituksen.


Kari Salonen
Valtiosihteeri Virtasen väitetään lähteneen pois pääministerin virka-asunnolta virka-auton takaluukussa.

Maaseudun Tulevaisuuden tavoittama sinisen eduskuntaryhmän valtiosihteeri Samuli Virtanen ei suostu kommentoimaan hänen väitettyä matkaansa virka-auton takaluukussa.

"Ei mulla ole tähän mitään kommentoitavaa", hän sanoo.

Erikseen kysyttäessä Virtanen ei suostu myöntämään eikä kieltämään sitä, että hän olisi matkustanut virka-auton takaluukussa pois pääministerin virka-asunnolta.

Aiemmin MT kertoi, että Helsingin poliisi on kirjannut asiaan liittyen rikosilmoituksen. Asia on kirjattu liikennerikkomuksena.

Virtasen väitetään lähteneen pääministeri Juha Sipilän luota tämän virka-auton takaluukussa. Erikoisen ratkaisun taustalla oli se, että pääministerin virka-asunnon luona pelättiin olevan paikalla mediaa.

Helsingin poliisilaitoksen rikoskomisario Pekka Seppälä sanoi aiemmin MT:lle, ettei hän voi kertoa, kuka on asiasta poliisille ilmoittanut tai ketkä ovat olleet tapahtuman osalliset.

"En voi ottaa mitään kantaa nimiin", Seppälä totesi.

Rikoskomisarion mukaan hän on tutustunut asiaan, ja mahdolliset toimenpiteet asian suhteen jää arvioitavaksi myöhemmin. Hän ei kuitenkaan antanut arviota siitä, milloin päätöksiä mahdollisesti tehdään. Asia on siis harkinnassa.

"Rikosilmoitus on käsitelty. Mitä tämän tutustumisen jälkeen tapahtuu, sitä en kerro", rikoskomisario sanoi.

Lue lisää:

Helsingin poliisi valtiosihteerin takakonttimatkasta: Tapahtumaan sopivasta tapahtumasta on tehty rikosilmoitus

Aiheeseen liittyvät artikkelit