Politiikka

Kansalaispuolueen puheenjohtaja Väyrysen aikeista: "Kansalaispuolue toivottaa Paavo Väyryselle onnea ja menestystä tavoitteessaan"

Kansalaispuolue jatkaa puheenjohtajansa mukaan valitulla linjalla.
Markku Vuorikari
Kansalaispuolue järjestää ensi viikolla tiedotustilaisuuden puolueen eduskuntavaalisuunnitelmiin liittyen. Kuvassa on puolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen.

Keskustakonkari ja nykyinen perustamansa kansalaispuolueen jäsen Paavo Väyrynen ilmoitti tänään torstaina tavoittelevansa ensi kesän puoluekokouksessa Sotkamossa keskustan puheenjohtajuutta.

Väyrynen haluaa omien sanojensa mukaan viedä keskustan juurilleen. Hän uskoo, että kansalaispuolueen kannattajat olisivat valmiit toimimaan hänen johtamansa uuden keskustan puitteissa.

"He ovat hyväksyneet kansalaispuolueen ohjelman, joka nojautuu alkiolaiseen ihmisyysaatteeseen", Väyrynen totesi.

Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen vakuuttaa Facebookissa julkaisemassaan päivityksessä, että kansalaispuolue jatkaa valitulla linjalla.

"Kansalaispuolue toivottaa Paavo Väyryselle onnea ja menestystä tavoitteessaan eheyttää Keskustaa perinteisen alkiolaisen aatteen pohjalta", Kilpeläinen kirjoittaa.

Kansalaispuolue järjestää ensi viikolla tiedotustilaisuuden puolueen eduskuntavaalisuunnitelmiin liittyen.

Maaseudun Tulevaisuus ei tavoittanut torstaina iltapäivällä Kilpeläistä kommentoimaan asiaa tarkemmin.

Lue lisää:

Väyrynen: "Yritän vielä kerran pelastaa keskustan – asetun ehdolle puheenjohtajaksi ensi kesänä"

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kaikkonen ilmoittautui kisaan

HS: Erityisesti hiertää talous – keskustan kannattajat suhtautuvat hallitukseen kielteisemmin kuin SDP:n, vihreiden tai vasemmiston

Keskusta saa yhä suuremman osan kannatuksestaan Itä- ja Pohjois-Suomesta – vihreät työntyneet yhä vahvemmin maakuntiin