Politiikka

Keskustan Kaikkonen Väyrysestä: "Erittäin hyvä kysymys, voiko hän toimia kunniapuheenjohtajana"

Politiikka 06.03.2018

Kaikkonen pitää mahdollisena, että asiasta tehdään useita aloitteita.


Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkosen mielestä on ilmeistä, että aloite Paavo Väyrysen kunniapuheenjohtajuuden menettämisestä tulee esille kesäkuun puoluekokouksessa.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Kaikkosen mielestä on ilmeistä, että aloite Paavo Väyrysen kunniapuheenjohtajuuden menettämisestä tulee esille kesäkuun puoluekokouksessa.

Kaikkonen pitää mahdollisena, että asiasta tehdään useita aloitteita.

"Paavo Väyrysen toiminta on viime aikoina ollut sellaista, että on erittäin hyvä kysymys, voiko hän enää toimia keskustan kunniapuheenjohtajana", hän sanoo.

Aiemmin keskustan puoluehallituksen ja puoluevaltuuston jäsen Ville-Veikko Rantamaula on todennut, että keskustan kunniapuheenjohtajuuden pois ottamista Paavo Väyryseltä pitäisi harkita.

Väyrynen on Rantamaulan mielestä asettanut asemansa puolueen kunniapuheenjohtajana kyseenalaiseksi. Hänen pitkään jatkunut, puoluetta haittaava ja lähes jokaisen puolueen sääntöjen mukaisen erottamisperusteen täyttävä toimintansa herättää Rantamaulan mukaan kysymyksen siitä, arvostaako Väyrynen lainkaan asemaansa.

Lue lisää:

Puoluehallituksen ja puoluevaltuuston jäsen ehdottaa: Keskustan kunniapuheenjohtajuus pois Väyryseltä

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT