POSTIN LAKKO: MT:n artikkelit ja näköislehti nyt kaikkien luettavissa ilmaiseksi – näköislehteen pääset tästä
Politiikka

MTV: Suomalaismiehiä mukana kansainvälisessä pedofiiliverkostossa

Rikokset ovat jatkuneet jopa kymmenen vuoden ajan, kertoo MTV Rikospaikka -ohjelmassaan.
Jaana Kankaanpää
Rikospaikan tietojen mukaan tekijöillä on ollut Suomessa useita alaikäisiä uhreja. Poliisi ei kerro tarkemmin heidän ikäänsä eikä sukupuoltaan.

Keskusrikospoliisi epäilee puolenkymmenen vanhemman suomalaismiehen olleen mukana kansainvälisessä pedofiiliverkostossa. Rikokset ovat jatkuneet jopa kymmenen vuoden ajan, kertoo MTV Rikospaikka -ohjelmassaan.

Keskusrikospoliisi on tutkinut poikkeuksellisen laajaa vyyhtiä nyt noin vuoden. Esitutkinta valmistuu lähiviikkoina. Osa epäillyistä on edelleen vangittuina.

Suomalaismiehiä epäillään muun muassa törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä lapsipornon levittämisestä.

Rikospaikan tietojen mukaan tekijöillä on ollut Suomessa useita alaikäisiä uhreja. Poliisi ei kerro tarkemmin heidän ikäänsä eikä sukupuoltaan.

Tutkinnan keskiössä on noin 50-vuotias helsinkiläismies, joka tuomittiin aiemmin paljon julkisuutta saaneen kristallihuumejutun päätekijänä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Miehen epäillään hyväksikäyttäneen ja raiskanneen lapsia Helsingin Laajasalossa – poliisi pyytää yhteydenottoja, osa uhreista jo aikuisia

Näin meteorologi Pekka Poudan murre on säilynyt Helsingin melskeissä: Kaiken takana on savolainen nainen

Toimittaja Anna-Kaisa Hermunen on kuollut