LUE NÄKÖISLEHTI: Postin lakon vuoksi kaikki MT:n artikkelit ja näköislehti luettavissa vapaasti
Politiikka

Päivi Räsäsen kommentit kirvoittivat taas eropiikin kirkosta

Tänään puoleen päivään mennessä kirkosta on eronnut jo noin 200 ihmistä. Eilen eroajia oli 350.
LEHTIKUVA / Markku Ulander
Räsänen kommentoi eilen arkkipiispa Tapio Luomalle lähettämässään avoimessa kirjeessä kirkon Pride-kumppanuutta.

Kansanedustaja Päivi Räsänen (kd.) kommentoi eilen arkkipiispa Tapio Luomalle lähettämässään avoimessa kirjeessä kirkon Pride-kumppanuutta ja kertoi jopa pohtivansa kirkosta eroa. Eroakirkosta.fi-palvelun mukaan kirkosta eroajien määrä kääntyi selvään nousuun Räsäsen kommenttien jälkeen.

Tänään puoleen päivään mennessä kirkosta on eronnut jo noin 200 ihmistä. Eilen eroajia oli 350. Normaalisti kirkosta eroaa tähän aikaan vuodesta noin 70 ihmistä päivässä.

Palvelun mukaan moni eroajista mainitsi perusteluissaan nimenomaan Räsäsen. Osa ilmoitti vastustavansa ja osa taas kannattavansa Räsäsen arvomaailmaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivi Räsänen: "Oikeusasiamies ei voi kävellä perustuslakivaliokunnan yli" – moittii linjausta, jonka mukaan koulun joulujuhlaa ei voi järjestää kirkossa

Koulun päättäjäisjuhlan pitokielto kirkossa tyrmistyttää – Kulmuni: "Suomalaiseen kristilliseen perinteeseen kuuluvat juhlat on voitava pitää tulevaisuudessakin"

Kirkkohallituksen johtaja pitää koulujen joulujuhlakirkkojen kieltoa kurjana – "Tavoite ei ole pakottaa ketään kirkkoon"