POSTIN LAKKO: MT:n artikkelit ja näköislehti nyt kaikkien luettavissa ilmaiseksi – näköislehteen pääset tästä
Politiikka

Lukija vaatii ylimääräiseltä puoluekokoukselta päätöstä: Keskustan on lähdettävä hallituksesta ja perustettava uusi

Erkki O. Auranen varoittaa keskustaa romahduksesta ja Suomea "Venezuelan katastrofitiestä".
Sanne Katainen
"Nykyinen hallitus on ottanut jo joitakin askelia sellaiseen suuntaan, jota keskustan kannattajat eivät kerta kaikkiaan voi hyväksyä", kirjoittaa Erkki O. Auranen.

Keskustan syyskuussa pidettävä ylimääräinen puoluekokous tulee olemaan vedenjakajana puolueen tulevaisuudelle, espoolainen Erkki O. Auranen kirjoittaa MT:n mielipidepalstalla.

"Keskustan ylimääräisen puoluekokouksen tulee päättää, että keskusta lähtee nykyisestä hallituksesta ja perustaa uuden hallituksen kokoomuksen ja perussuomalaisten kanssa kehittämään maatamme siltä pohjalta, jonka Sipilän hallitus aloitti: kansalaisten hyvinvoinnin ja vaurauden takaamiseksi."

Aurasen mukaan keskustan toimiminen vasemmiston ja vihreiden "apupuolueena” on vastoin keskustalaisten tahtoa ja tulee romahduttamaan paitsi puolueen kannatuksen myös Suomen talouden ja moraalin.

"Antti Rinteen hallituksen toimenpiteet viittaavat vahvasti Venezuelan katastrofitielle. Kun vuonna 1966 maahamme tuli vasemmistoenemmistöinen eduskunta, yli 300 000 työtöntä muutti Ruotsiin töihin. Venezuelassa sosialistihallitus on saanut aikaan talouskatastrofin ja yli kolme miljoonaa kansalaista on paennut naapurimaihin töihin", Auranen kirjoittaa.

Pastori ja diplomi-insinööri Auranen oli Sinisen tulevaisuuden eduskuntavaaliehdokkaana kevään vaaleissa.

Lue koko kirjoitus tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kulmunilta odotetaan aluepolitiikkaa

Petri Honkonen Saarijärveltä valittiin keskustan varapuheenjohtajaksi

Kaikkosen kannattajat pettyivät – "On suuri huoli, eteneekö puolue Etelä-Suomessa"