Politiikka

Vedonlyöjät varmoja keskustan puheenjohtajavaalin tuloksesta: Kulmuni vie voiton

Kulmunin kerroin on muutamassa päivässä pudonnut reippaasti.
MARJA SEPPALA
Keskustan puheenjohtajaehdokkaat Katri Kulmuni ja Antti Kaikkonen paneelikeskustelussa Kouvolassa 22. elokuuta.

Katri Kulmuni on vedonlyöjien selvä suosikki keskustan uudeksi puheenjohtajaksi, kertoo online-pelejä ja digitaalisia sisältöjä muun muassa Unibet-nimellä tarjoava Kindred Group tiedotteessaan.

Yhtiön mukaan Kulmunin kerroin keskustan seuraavaksi puheenjohtajaksi on 1,30, kun toisen puheenjohtajaehdokkaan, Antti Kaikkosen, kerroin on 2,50.

Unibet avasi kohteen keskustan puheenjohtajavaalin lopputuloksesta viime keskiviikkona. Tuolloin Kulmunin ja Kaikkosen kamppailusta näytti tulevan erittäin tasainen. Kilpakumppanien avauskertoimet olivat hyvin lähellä toisiaan, Kulmunin 1,75 ja Kaikkosen 1,95.

Suurin osa vedonlyöjistä on nimittäin laittanut rahansa kiinni Kulmunin puolesta, minkä vuoksi kohteen kerroin on laskenut merkittävästi alaspäin, Kindred Group perustelee muutosta.

"Tässä näyttäisi nyt käyvän kuten Kokoomuksen puheenjohtajavaalissa 2014. Tuolloin media ja puolueen kenttäväki uskoivat laajasti Jan Vapaavuoren voittoon, mutta lopulta puolueen puheenjohtajaksi nousi vedonlyöjien vahvasti pelaama Alexander Stubb", muistuttaa Kindred Group Finlandin General Manager Antti Tikka.

"Ylipäätään vedonlyöjät tuntuvat olevan poikkeuksellisen hyvin perillä siitä, mitä tulee Suomen politiikan ennustettavuuteen. Suurta peliä keränneet ehdokkaat ovatkin olleet lähes poikkeuksetta myös vaalivoittajia", Tikka huomauttaa.

Lue lisää

Katri Kulmuni odottaa lasta, sivussa kansanedustajan tehtävistä kevätistuntokauden ajan

Puolustusministeri Kaikkonen Ylellä: Reserviläisten taidot halutaan nykyistä paremmin käyttöön

Puolustusministeri Kaikkonen: Suomalaisten ja suomalaisille työskennelleiden afganistanilaisten turvallisuus on "lähihetkien ja lähipäivien ykkösasia"

Katri Kulmunin erityisavustajana toimineelle syytteet petoksesta ja virkavelvollisuuden rikkomisesta