Politiikka

MTK:n metsävaltuuskunnan puheenjohtaja asettui tukemaan Katri Kulmunia keskustan puheenjohtajaksi

"Jännä päivä tulee lauantaista", Mikko Tiirola kirjoittaa some-päivityksessään.
Petteri Kivimäki
Mikko Tiirola.

MTK:n metsävaltuuskunnan puheenjohtaja Mikko Tiirola on ilmoittanut Facebookiin tekemässään päivityksessä kannattavansa ja myös äänestävänsä Katri Kulmunia keskustan seuraavaksi puheenjohtajaksi lauantaina käytävässä äänestyksessä.

"Minulla on Petäjäveden kunnallisjärjestön edustajana äänioikeus Kouvolassa, kun keskusta valitsee puheenjohtajan johtamaan kansanliikettä", Tiirola kirjoittaa.

Tiirola perustelee valintaansa ilmastonmuutoksella ja metsäbiotaloudella.

"Ilmastonmuutos ei häviä agendalta seuraavinkaan vaaleihin mennessä. Se painaa minun vaakakupissa eniten. Nuorison keskuudessa keskustan kannatus on romahtanut jyrkimmin. Uskon, että Katri pystyy avaamaan realistisen biotalouteen pohjautuvan vihreyden ilmastoahdistuvalle nuorisolle toivoa tuovana mahdollisuutena meitä setämiehiä paremmin."

Myös maakuntien tulevaisuudella on merkitystä, Tiirola kirjoittaa.

"Minun kantaani painaa tietysti myös vahvasti metsäbiotalouden roolin vahva ymmärrys Suomelle ja sen maakunnille. Se on elintärkeä teema johtavalle metsänomistajapuolueelle."

Tekstiä muutettu klo 20.00: Tiirola on metsävaltuuskunnan puheenjohtaja, ei metsäjohtaja kuten tekstissä virheellisesti ensin mainittiin.

Lue lisää