Ulkoministeri Haavisto vierailee Ukrainassa, käy myös itäosan taistelualueella - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Politiikka

Ulkoministeri Haavisto vierailee Ukrainassa, käy myös itäosan taistelualueella

Suomi tukee Normandia-ryhmän ja Etyjin pyrkimyksiä Itä-Ukrainan konfliktin ratkaisemiseksi.
Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) Hän tapaa Ukrainan ulkoministerin Vadym Prystaikon sekä vierailee myös Itä-Ukrainan taisteluiden konfliktilinjalla yhdessä varaulkoministeri Jehor Bozhokin kanssa. LEHTIKUVA / Antti Aimo-Koivisto

Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) vierailee tänään ja huomenna Ukrainassa. Hän tapaa Ukrainan ulkoministerin Vadym Prystaikon sekä vierailee myös Itä-Ukrainan taisteluiden konfliktilinjalla yhdessä varaulkoministeri Jehor Bozhokin kanssa.

Ulkoministeriön tiedotteen mukaan Suomi tukee Saksan, Ranskan, Venäjän ja Ukrainan niin kutsutun Normandia-ryhmän ja Etyjin pyrkimyksiä Itä-Ukrainan konfliktin ratkaisemiseksi. Ministeriön mukaan joukkojen vetäytymisen aloittaminen Zolotessa Itä-Ukrainassa tällä viikolla on ollut myönteinen askel.

Lue lisää

Rajoja avataan ja matkustaminen sallitaan valikoiden 13. heinäkuuta alkaen – yli 70-vuotiaita koskevista suosituksista luovutaan

Ukrainasta

Ulkoministeri Haavisto näyttää suomalaisille esimerkkiä ja keskittyy mökkeilyyn kotimaassa – "Luvassa on puutarhan hoitoa ja lekottelua veden äärellä. Olen myös kunnostanut puuvenettä"

Ulkoministeri Haavisto: Venäjän suurten kaupunkien vihreä aalto tarjoaa mahdollisuuksia suomalaisille vientiyrityksille