Politiikka

Teollisuusliiton ja Teknologiateollisuuden neuvotteluissa ei päästy ratkaisuun – "Neuvotteluja pyritään jatkamaan lähipäivinä"

Teollisuusliiton ja Teknologiateollisuuden nykyinen työehtosopimus päättyy tänään.
Teollisuusliiton johtoryhmä pohtii huomenna mahdollisia toimia, kerrotaan tiedotteessa. LEHTIKUVA / Martti Kainulainen

Teollisuusliiton ja Teknologiateollisuuden työehtosopimusneuvotteluissa ei ole päästy osapuolia tyydyttävään ratkaisuun. Teollisuusliiton johtoryhmä pohtii huomenna mahdollisia toimia, kerrotaan tiedotteessa.

Teknologiateollisuuden työmarkkinajohtaja Minna Helle kertoo Twitterissä, että kumpikin osapuoli arvioi seuraavaksi tilannetta ja neuvotteluja pyritään jatkamaan lähipäivinä.

Teollisuusliiton mukaan neuvotteluissa ei edetty etenkään työaikaa koskevassa kiistassa, mikä samalla merkitsi sitä, ettei muissakaan keskeisissä asiakysymyksissä voitu edetä.

Teollisuusliiton ja Teknologiateollisuuden nykyinen työehtosopimus päättyy tänään. Osapuolien neuvottelutuloksen katsotaan sanelevan pitkälti yksityisten alojen linjaukset loppukierroksella.

Lue lisää

Ruotsin palkankorotukset ovat vähintään Suomen tasoa – "Kustannuskilpailukyvyn näkökulmasta sieltä ei tule mitään lisäpainetta"

Paperiliiton Petri Vanhala Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton sopimuskulttuurista: "Järkevä liike"

Teknologiateollisuuden jäsenkyselyssä osa suuremmista yrityksistä kertoo näkymien jo kirkastuneen, pk-yrityksillä vaikeinta

Töihin kiinni kynsin hampain