LUE NÄKÖISLEHTI: Postin lakon vuoksi kaikki MT:n artikkelit ja näköislehti luettavissa vapaasti
Politiikka

Teollisuusliiton ja Teknologiateollisuuden neuvotteluissa ei päästy ratkaisuun – "Neuvotteluja pyritään jatkamaan lähipäivinä"

Teollisuusliiton ja Teknologiateollisuuden nykyinen työehtosopimus päättyy tänään.
Teollisuusliiton johtoryhmä pohtii huomenna mahdollisia toimia, kerrotaan tiedotteessa. LEHTIKUVA / Martti Kainulainen

Teollisuusliiton ja Teknologiateollisuuden työehtosopimusneuvotteluissa ei ole päästy osapuolia tyydyttävään ratkaisuun. Teollisuusliiton johtoryhmä pohtii huomenna mahdollisia toimia, kerrotaan tiedotteessa.

Teknologiateollisuuden työmarkkinajohtaja Minna Helle kertoo Twitterissä, että kumpikin osapuoli arvioi seuraavaksi tilannetta ja neuvotteluja pyritään jatkamaan lähipäivinä.

Teollisuusliiton mukaan neuvotteluissa ei edetty etenkään työaikaa koskevassa kiistassa, mikä samalla merkitsi sitä, ettei muissakaan keskeisissä asiakysymyksissä voitu edetä.

Teollisuusliiton ja Teknologiateollisuuden nykyinen työehtosopimus päättyy tänään. Osapuolien neuvottelutuloksen katsotaan sanelevan pitkälti yksityisten alojen linjaukset loppukierroksella.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Teollisuusliiton ja Kemianteollisuuden neuvottelut päättyivät tuloksettomina

Teollisuusliitto vauhdittaa tes-neuvotteluja ylityökiellolla

Isot kysymykset yhä auki Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton tes-neuvotteluissa – työntekijäpuoli vihjaa jo työtaisteluista