Postin lakko tulee – MT:n sisällöt postilakon aikana luettavissa vapaasti verkossa - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Politiikka

Postin lakko tulee – MT:n sisällöt postilakon aikana luettavissa vapaasti verkossa

Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivut avataan maksumuurin takaa kaikille lukijoille maanantaina.
Jarkko Sirkiä
Kun Kusti ei polje. Postin lakko vaikuttaa alkaessaan myös Maaseudun Tulevaisuuden jakeluun. Verkossa lehti ilmestyy normaalisti.

Postilakon odotetaan alkavan maanantaina 11. marraskuuta. Noin 9 s000 postilaista koskeva valtakunnallinen kahden viikon lakko alkaa maanantaiaamuna kello 6.00 ja jatkuu sunnuntaihin 24.11. kello 24 saakka.

Lakko vaikuttaa postin kulkuun koko maassa. Päiväpostin jakelu tulee häiriytymään.

Sitä kautta lakko tulee vaikuttamaan myös Maaseudun Tulevaisuuden jakeluun. Lehti ilmestyy kuitenkin verkossa normaalisti. Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivut avataan maksumuurin takaa kaikille lukijoille maanantaiaamuna.

Postin lupailee, että sanomalehtien varhaisjakelu ja Postin palvelupisteet esimerkiksi kaupoissa toimivat normaalisti. Lähetyksen voi jättää ja paketin hakea saapumisilmoituksella lakonkin aikana. Myös kirjelaatikot tyhjennetään.

Lue lisää

Maaseudun Tulevaisuuden toimitukseen pelmahti kesä – hajasijoitetut kesätyöntekijät aloittivat verkon välityksellä

HS: Postin toimintaa selvittänyt työryhmä esittää harvaan asuttujen seutujen lehtijakelun turvaamiseksi useiden miljoonien eurojen tukea

Posti suunnittelee perjantain jakelun keventämistä kesäksi – aloittaa noin 8000 henkilöä koskevat yt-neuvottelut

”Tämä on varoittava kritiikki siitä, millaiseen yrittäjyyteen ammattitaidottomien poliitikkojen toimet voivat johtaa" – hyvä mielipidekirjoitus vakuuttaa ja vaikuttaa