LUE NÄKÖISLEHTI: Postin lakon vuoksi kaikki MT:n artikkelit ja näköislehti luettavissa vapaasti
Politiikka

Postin lakko tulee – MT:n sisällöt postilakon aikana luettavissa vapaasti verkossa

Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivut avataan maksumuurin takaa kaikille lukijoille maanantaina.
Jarkko Sirkiä
Kun Kusti ei polje. Postin lakko vaikuttaa alkaessaan myös Maaseudun Tulevaisuuden jakeluun. Verkossa lehti ilmestyy normaalisti.

Postilakon odotetaan alkavan maanantaina 11. marraskuuta. Noin 9 s000 postilaista koskeva valtakunnallinen kahden viikon lakko alkaa maanantaiaamuna kello 6.00 ja jatkuu sunnuntaihin 24.11. kello 24 saakka.

Lakko vaikuttaa postin kulkuun koko maassa. Päiväpostin jakelu tulee häiriytymään.

Sitä kautta lakko tulee vaikuttamaan myös Maaseudun Tulevaisuuden jakeluun. Lehti ilmestyy kuitenkin verkossa normaalisti. Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivut avataan maksumuurin takaa kaikille lukijoille maanantaiaamuna.

Postin lupailee, että sanomalehtien varhaisjakelu ja Postin palvelupisteet esimerkiksi kaupoissa toimivat normaalisti. Lähetyksen voi jättää ja paketin hakea saapumisilmoituksella lakonkin aikana. Myös kirjelaatikot tyhjennetään.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Onko suvussasi tai perheessäsi asutustila? MT tekee aiheesta jutun

Varhaisjakelu voisi tuoda MT:n monille tilaajille postilakon aikana, mutta tietotekninen urakka olisi valtava – selvittely jatkuu

Lakko ei estä MT:n julkaisua – Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja on Postin työmarkkinataiston vaikutuksista pahoillaan