Politiikka

Lakko ei estä MT:n julkaisua – Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja on Postin työmarkkinataiston vaikutuksista pahoillaan

Jos Postin lakko alkaa maanantaina, Maaseudun Tulevaisuus ilmestyy näköislehtenä kaikesta huolimatta
Juho Leskinen
Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen esittelee MT:n näköislehteä.

Postin lakon mahdollinen alkaminen maanantaina 11. marraskuuta ei vaikuta Maaseudun Tulevaisuuden ilmestymiseen. Lehti tehdään kuten ennenkin.

Vain painetun lehden jakelu ei onnistu.

Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen on syntyneestä tilanteesta pahoillaan.

"On käsittämätöntä, että Posti yhtiönä on ajautunut tällaiseen tilanteeseen, jossa sen perustehtävä näyttää vaarantuvan pitkäksi aikaa. Postin palvelut maaseudulla ovat aivan välttämättömiä. Niin ne ovat myös Maaseudun Tulevaisuudelle ja lukijoillemme."

Jos postin lakko alkaa, Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivut avataan kaikille lukijoille vapaasti luettaviksi.

"Turvaudumme tällä kertaa poikkeukselliseen ratkaisuun ja avaamme myös näköislehden kaikille lukijoille. Niin isosta ongelmasta Postin työtaistelussa on nyt valitettavasti kaikkien kannalta kysymys."

Päätoimittaja kannustaa lukijoita joka tapauksessa kirjautumaan verkkosivuille.

"Samalla kuitenkin tilaajien kannattaa nyt kirjautua lehtemme sivuille, jotta he saavat nyt ja tulevaisuudessa parhaan palvelun."

Korjattu 11.11. kello 14.05 väärä kuukausitieto lokakuusta marraskuuksi.

Näin kirjaudut MT:n verkkouutisiin

  • 1 Avaa selain. Mene osoitteeseen www.mt.fi. Täältä pääset lukemaan sekä MT:n näköislehteä että verkkouutisia. Näköislehti löytyy osoitteesta https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/palvelut/nakoislehti.
  • 2 Klikkaa oikeasta yläkulmasta kohdasta "Kirjaudu". Jos olet unohtanut salasanasi, pyydä uusi kohdasta "Oletko unohtanut salasanasi."
  • 3 Jos sinulla ei ole tunnuksia, luo tunnukset. Lehden tilaajana pystyt aktivoimaan käyttäjätunnukset. Se onnistuu asiakasnumerolla ja postinumerolla. Tiedot löydät lehden osoitekentästä, tilausvahvistuksesta tai laskusta. Tunnuksien luomiseen tarvitset sähköpostiosoitteen, salasanan, etunimen ja sukunimen.
  • 4 Jos sinulla on ongelmia, ota yhteys asiakaspalveluun. Puhelinnumero on 020 413 2277 (Auki arkisin klo 8-21). Lisätietoa löydät osoitteesta www.maaseuduntulevaisuus.fi/asiakaspalvelu
Lue lisää

Vastakkainasettelua vai luovaa ajattelua ratkaisujen haussa?

Leppä vakuuttaa hallituksen tekevän maatalouden kausityövoimakriisin eteen kaiken voitavan – tukisummia katsotaan vasta kun kokonaisuus tiedossa

Miten maatalous selviää koronakriisistä? MT:n päätoimittaja Jouni Kemppainen tenttaa perjantaina ministeri Jari Leppää haastattelussa klo 16.40 alkaen

Uuno tahtoo mukaan hommiin: Näin Maaseudun Tulevaisuus syntyy ihmisten kotikonttoreissa ympäri Suomen