Toimitus jakaa pienen erän Maaseudun Tulevaisuutta aamukahdeksalta Maalaistentalon edessä – lehteä painetaan ensi kertaa kahteen viikkoon - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Politiikka

Toimitus jakaa pienen erän Maaseudun Tulevaisuutta aamukahdeksalta Maalaistentalon edessä – lehteä painetaan ensi kertaa kahteen viikkoon

Suurlakon aikaan vuonna 1956 lehti oli kiinnitetty Helsingissä Maalaistentalon ikkunoihin. Videolla näkyy, kuinka MT:tä painetaan torstai-iltana Jyväskylässä.
Erkki Voutilainen
Vuonna 1956 Suurlakon aikaan Maaseudun Tulevaisuutta jonotettiin lukemaan Maalaistentalon ikkunan takana.

Maaseudun Tulevaisuuden toimituksen väki jakaa lehteä toimituksen edessä Simonkadulla perjantaiaamuna kello kahdeksan jälkeen. Mukana on myös lehden johtoa sekä markkinoinnin ja MTK:n väkeä.

Lehteä on jaossa pieni erä, joten sitä riittää vain nopeimmille.

Tempauksella halutaan tukea ja kiittää vapaaehtoisia, jotka järjestävät lehdenjakoa MTK:n liittojen ja metsänhoitoyhdistysten alueilla eri puolilla Suomea perjantaista alkaen.

Maaseudun Tulevaisuus ei ole ollut vuosikymmeniin yhtä suurien jakeluongelmien keskellä. Lukijoilla on nyt käytössään MT:n palvelut verkossa, joten uutisnälkää on siellä kuitenkin voitu tyydyttää.

Suurlakon aikaan vuonna 1956 meno oli toisenlaista. Maaseudun Tulevaisuutta jonotettiin lukemaan Helsingin Simonkadulla, missä lehti oli kiinnitetty Maalaistentalon ikkunoihin.

Videolla näkyy, kuinka MT:tä painetaan torstai-iltana Jyväskylässä – ensi kertaa kahteen viikkoon.

Lue lisää:

Postin varhaisjakelijat kieltäytyvät jakamasta Maaseudun Tulevaisuutta – lehti leviää perjantaista lähtien talkoohengellä

Lue lisää

Vuosikymmeniä Pariisissa asuneen tv-toimittajan Helena Petäistön mielestä maanviljelijöitä arvostetaan Ranskassa ihan eri tavalla kuin Suomessa – "Jos poliitikko ei osaa taputtaa maatalousmessuilla lehmän takapuolta, häntä ei oteta vakavasti"

Maaseudun Tulevaisuuden seitsenpäiväisen uutispalvelun maksumuuri uudistuu

Maaseudun Tulevaisuuden kanava 26 näyttää kesän 75-ravit ja suurkilpailut elokuun loppuun asti

Maaseudun Tulevaisuuden toimitukseen pelmahti kesä – hajasijoitetut kesätyöntekijät aloittivat verkon välityksellä