HS: Sanna Marin on suomalaisten demarisuosikki pääministeriksi - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Politiikka

HS: Sanna Marin on suomalaisten demarisuosikki pääministeriksi

Eero Heinäluoma, Antti Lindtman ja Jutta Urpilainen saivat kukin 12 prosentin kannatuksen.
Lehtikuva / Jussi Nukari
Kolme kymmenestä suomalaisesta suosi kyselyssä Sanna Marinia seuraavaksi demaripääministeriksi.

Kolme kymmenestä suomalaisesta suosii Sanna Marinia (sd.) seuraavaksi demaripääministeriksi Antti Rinteen (sd.) jälkeen, kertoo Helsingin Sanomien kysely.

Lehden pikagallupissa vastaaja sai valita suosikkinsa nimettyjen SDP:n poliitikkojen joukosta. Eero Heinäluoma, Antti Lindtman ja Jutta Urpilainen saivat kukin 12 prosentin kannatuksen.

Lisäksi Tuula Haatainen, Timo Harakka, Ville Skinnari ja Tytti Tuppurainen saivat hajaääniä. Viidesosa ei osannut kertoa kantaansa.

Liikenne- ja viestintäministeri Marin sekä SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Lindtman ovat ilmoittautuneet ehdolle pääministeriksi.

Kyselyn toteutti tiistain aikana Kantar TNS. Haastattelujen kokonaismäärä on 1 820. Virhemarginaali on noin 2,3 prosenttiyksikköä suuntaansa.

Lue lisää

Kulmuni MT:lle: Vaikeita päätöksiä ei kannata juosta karkuun

Hallitus neuvottelee jälleen rajapäätöksistä – Ohisalo suosittelee edelleen kotimaan matkailua

Sisäministerin mukaan kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet eivät saa jalkapantoja – keskustan Mikko Kärnä: "Meillä on hallituskriisi"

Pääministeri Marin kommentoi sisäministeri Ohisalon puheita jalkapannoista Twitterissä – "Hallitusohjelmassa ei ole määritelty, miten tekninen valvonta toteutetaan"