Konkaripoliitikko Kääriäinen älähtää: "Poliittinen ilmapiiri on vuosikymmenen vaihtuessa vastenmielinen" - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Politiikka

Konkaripoliitikko Kääriäinen älähtää: "Poliittinen ilmapiiri on vuosikymmenen vaihtuessa vastenmielinen"

Politiikan uudeksi asetelmaksi on muodostunut: punavihreät vastaan perussuomalaiset, Seppo Kääriäinen kirjoittaa MT:n kolumnissa.
Päivi Sivonen
Seppo Kääriäinen jätti eduskunnan 2019. Hän on titteliltään ministeri.

"Kielenkäyttö on koventunut paikoin ala-arvoiseksi", keskustan pitkäaikainen poliitikko Seppo Kääriäinen murehtii politiikan nykyilmapiiriä tänään maanantaina MT:n vieraskolumnissa.

Kääriäinen kirjoitti samasta aiheesta myös Twitterissä viime lauantaina: "Lenkillä mietittyä: Uuden vuoden kynnyksellä kysyy itseltään, ovatko sovinnon rakentajat kuolemassa sukupuuttoon."

Kääriäisellä on tapana päivittää lenkillä saadut ajatukset Twitter-viesteihin.

Kääriäinen ennustaa, että vielä tulee aika, jolloin kysytään kuka kokoaa toisilleen huutelevat joukot.

Politiikan muuttuminen on muutenkin ravistellut puolueita. Ainoa yhdistävä tekijä tuntuu olevan presidentti Sauli Niinistö.

Kääriäisen kolumni: Niinistön vuosikymmen

Lue myös: Keskustalaiset pohtivat uutta suuntaa puolueelleen – "Haluamme olla kaikkien puolella, vaan sepä ei perhana enää nykymaailmassa onnistukaan"

Lue lisää

Kääriäinen keskustan vaikeuksista: "Saapa nähdä, maltetaanko pohtia koko puoluejohtoa eikä vain puheenjohtajaa – eikä ehdokkuus ole miehiltäkään kielletty"

Seppo Kääriäinen: Maaseudun ja kaupungin vastakkainasettelulla ei ole enää pohjaa – "Aluekehittämisen kannattajat ovat alakynnessä"

Euroopan maaseutuvastaisin maa?

Havaintoja hallituksesta