Politiikka

ESS: Mies sai asiattoman vastauksen kuntalaispalautteeseen: "Älä jauha paskaa"

Politiikka 03.10.2017

Palautteen saanut mies sanoo, että odottaa veronmaksajien palkkalistoilla olevalta virkamieheltä analyyttisempaa ja asiallisempaa vastausta.


Iines Vikiö
Palautteen antaja myöntää, että hän olisi voinut vastata palautteeseen diplomaattisemmin.

Etelä-Suomen Sanomat kertoo tapauksesta, jossa sysmäläisen Jani Aallon kuntaan lähettämä kehittämisehdotuksen vastattiin asiattomasti. Aallon ehdotukset koskivat pääasiassa Sysmän matkailun kehittämistä, työttömien työllistämistä sekä infrastruktuurin ja asuntokannan kehittämistä.

Aalto toteaa Etelä-Suomen Sanomille, että hän odottaa veronmaksajien palkkalistoilla olevalta virkamieheltä analyyttisempaa ja asiallisempaa vastausta.

Aallon viestiin vastasi Sysmän kunnanvirastossa tilaajana työskentelevä Jukka Nurminen. Nurmisen vastaus kuntalaisen ehdotuksiin oli Etelä-Suomen Sanomien mukaan lyhyt ja ytimekäs.

"Moi, Älä jauha paskaa, persaukisia suhareita on nähty jo tarpeeksi", Nurmisen vastaus kuului.

Nurminen sanoo Etelä-Suomen Sanomille, että Aallon esitys huonekalutehtaan perustamisesta kuntouttavan työtoiminnan oheen on aivan yliampuva. Hän perustelee lehdelle vähintäänkin erikoista vastaustaan sillä, että viikonloppuna saapunut viesti alkoi hermostuttaa häntä.

Etelä-Suomen Sanomien haastatteleman Nurmisen mukaan Aalto totesi kehittämisehdotuksensa yhteydessä, että hän ei halua käyttää hankkeeseen omia rahojaan, vaan muut saavat maksaa. Nurminen toteaa myös, ettei kunnan toimialaan kuulu tällainen homma.

Nurminen myöntää lehdelle, että hän olisi voinut vastata Aallolle diplomaattisemmin.

Oletko sinä saanut vastaavanlaisia vastauksia antamaasi kuntalaispalautteeseen?

Etelä-Suomen Sanomien juttu

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT