Politiikka

Lukijat ällistelevät Postia: Johto ruhjoo alaisiaan ja vähättelee ongelmia, jotka koskevat kaikkia suomalaisia

Politiikka 19.09.2016

"Kyykyttäminen on liian lievä sana kuvaamaan sitä, sanoisin tyyliä pikemminkin ruhjovaksi. Johto sietäisi saada kenkää, ilman erorahoja."


Pape-Mustonen Terhi
Posti voi tulla milloin sattuu ja joskus ei ollenkaan, lukijat kertovat.

MT kertoi maanantaina, että kesäkuukausina pahimmillaan sadattuhannet jäivät ilman postia. Postin johto kuvailee ongelmia yksittäisiksi ja paikallisiksi. MT:n lukijat ovat eri mieltä.

"Sinällään hassua että johto kuvaa ongelmia vain vähäisiksi kun jokainen kansalainen tietää niiden olevan h*lvetinmoisia", Janne Salonen kommentoi.

Johanna Ruususta ärsyttää johdon toimintatapa.

"Pelkkää työntekijöiden prässäämistä. Kyykyttäminen on liian lievä sana kuvaamaan sitä, sanoisin tyyliä pikemminkin ruhjovaksi. Johto sietäisi saada kenkää, ilman erorahoja."

"Uudistuksen myötä meidän ainut posti tulee kello 17, joskus jopa sen jälkeen, joskus ei tule ollenkaan, siihen mennessä sanomalehdet ovat vanhentuneet jo aikoja sitten", Elina Valkeinen kirjoittaa.

"Taajamiin, joissa on aamujakelu lehdille, jaetaan ensin päiväposti ja vasta sitten tänne kauemmas kylille. Väitän että niitä joille kirjeposti kolahtaa eteisen lattialle ei kiinnosta niin paljon että mihin aikaan posti tulee kuin niitä jotka hakevat kerralla koko setin laatikosta. Tyhjällä laatikolla on ikävä käydä."

Kaarina Strömberg on samoilla linjoilla.

"Hyvin epämääräisesti posti kulkee, Saa ulkoilua kun useamman kerran saa rampata laatikolla. Mutta harmittaa kun tarjoukset tulee postilaatikkoon iltatuimaan. Miten milloinkin saapuu 13–18,30 välillä. Itse olin päättänyt pitää laskut postin tuomana ja maksaa siitä, Ajatellen jospa se posti kulkisi tänne maaseudulle. Suutuin ja olen laittanut kaikki mahdolliset maksupalveluun. Se siitä!"

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT