Politiikka

Ohisalo, Halmeenpää ja Liikanen vihreiden varapuheenjohtajiksi

Puoluesihteerinä jatkaa Lasse Miettinen.
Vihreät
Vihreät valitsi varapuheenjohtajiksi Maria Ohisalon, Hanna Halmeenpään ja Veli Liikasen. Puoluevaltuuskunnan puheenjohtajaksi valittiin Kaisa Hernberg, puoluesihteerinä jatkaa Lasse Miettinen ja jo lauantaina puheenjohtajaksi valittiin Touko Aalto.

Vihreät valitsi puoluekokouksessaan sunnuntaina varapuheenjohtajiksi Maria Ohisalon, Hanna Halmeenpään ja Veli Liikasen.

Puoluevaltuuskunnan puheenjohtajaksi valittiin Kaisa Hernberg. Puoluesihteerinä jatkaa Lasse Miettinen. Jo lauantaina puheenjohtajaksi valittiin kansanedustaja Touko Aalto Jyväskylästä.

Maria Ohisalo on yhteiskuntatieteiden tohtori, köyhyystutkija ja helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu sekä kaupunginhallituksen jäsen.

Hanna Halmeenpää on kansanedustaja ja kalajokelainen kaupunginvaltuutettu.

"Haluan olla osaltani luotsaamassa Vihreitä sellaisena joukkueena, joka vahvistaa ihmisten luottamusta vihreään politiikkaan ja laajentaa kannatustaan koko maassa – kylissä ja kaupungeissa, etelässä ja pohjoisessa. Puolueen johdossa haluan tuoda yhä lisää maakuntia vihreisiin ja viedä enemmän vihreyttä maakuntiin", Halmeenpää toteaa puolueen tiedotteessa.

Veli Liikanen on mikkeliläinen kaupunginvaltuutettu, joka työskentelee nuorisotutkijana ammattikorkeakoulussa. Kaisa Hernberg on helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Velka ei ministereitä pelota

Vihreä Riikka Karppinen nousi 18-vuotiaana Sodankylän valtuustoon: "Vetoaminen ikään tai kokemattomuuteen alkaa olla viimeisiä argumentteja ennen tappion myöntämistä"

Vihreiden varapuheenjohtaja ja reservin kersantti ei sovi politiikan lokeroihin – Riikka Karppinen hankki metsästyskortin ja karhunkaatoluvan 10-vuotiaana