Politiikka

Juurikasviljelyn konkari Pekka Myllymäki on tuohtunut maaseudun syyllistämisestä: "Maapallon kaikista hiilidioksidipäästöistä 80 prosenttia sijoittuu kaupunkeihin"

Pekka Myllymäen mukaan MTK voisi irtautua ajatuksesta, että viljelijät tekevät vain ruokaa. "Säkylän sokeritehtaalla juurikkaasta voitaisiin tuottaa esimerkiksi lämmöneristettä puukerrostaloihin."
Jaana Kankaanpää
60-vuotias mynämäkeläinen juurikkaanviljelijä Pekka Myllymäki kuvaa itseään maatalouden ja kuntapolitiikan Forrest Gumpiksi. Myllymäki heiluttaa nuijaa Mynämäen kunnanvaltuuston puheenjohtajana ja Varsinais-Suomen maakuntavaltuuston puheenjohtajana.

60 vuotta perjantaina täyttävä Pekka Myllymäki kuvaa itseään maatalouden ja kuntapolitiikan Forrest Gumpiksi. Mynämäkeläinen juurikkaanviljelijä on monessa mukana, kuten Tom Hanksin esittämä roolihahmo kuuluisassa yhdysvaltalaisessa elokuvassa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Kannabis on vaarallinen huume

"Suuri tunnustus", sanoo MTK:n ll puheenjohtaja Mauno Ylinen ritarimerkistään

MTK Pohjois-Savo teki henkilövalintoja – Marttilan mukaan alueella on hyvät mahdollisuudet luoda kilpailukykyisiä biotalouden ratkaisuja

MTK myönteinen laillisen hampun viljelylle – "Kyllä tästä uusi toimiala polkaistaisiin pystyyn"