Politiikka

Koronavirus voi mullistaa työtapoja pysyvästi: Etätyön tekeminen on 10 vuodessa helpottunut huomattavasti, sanoo asiantuntija

Jos koronavirus olisi iskenyt 10 vuotta sitten, etätyön tekeminen olisi ollut huomattavasti vaikeampaa kuin nyt, kertoo EK:n johtava asiantuntija. Nyt aika on otollisempi etätyön kasvulle.
Sanne Katainen
Etätyöhön koronaviruksen takia lähteneiden MT:n toimittajien työvälineitä on tuotu Simonkadulta kotitoimistoihin. Tietotekniikka-asiantuntija Timo Purmonen auttoi asentamaan Lohjalla asuvan toimittajan Satu Lehtosen työkoneen.

Koronaviruksen leviäminen on sysännyt liikkeelle erikoisia tapahtumaketjuja. Meneillään voi sen takia olla työelämää mullistava muutos.

Koronavirus tulee muutamaan työtapoja, pohtii Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) johtava asiantuntija Mika Tuuliainen. ”Nyt löydetään luovia ratkaisuja.”

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää