Jari Lindström leimattiin duunarien pahimmaksi viholliseksi – irtisanottu paperimies nousi valtakunnan huipulle mutta ei ikävöi ministerikaudesta "yhtäkään päivää" - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Politiikka

Jari Lindström leimattiin duunarien pahimmaksi viholliseksi – irtisanottu paperimies nousi valtakunnan huipulle mutta ei ikävöi ministerikaudesta "yhtäkään päivää"

Työministerinä Lindström sai myös tappouhkauksia, minkä vuoksi poliisilla oli viikonloppuisin asunto vuokrattuna Kuusankoskelta.
Jarno Mela
Työttömänä oleva entinen ministeri uskoo, että hänellä olisi paljon annettavaa työllisyyden hoidossa. Yrittäminen kiinnostaa myös, mutta valtakunnanpolitiikkaan Jari Lindström ei haikaile takaisin.

Jari Lindströmistä tuli Suomen kansan sylkykuppi, kun hän joutui työministerinä puolustamaan kilpailukykysopimusta ja vihattua aktiivimallia. Paperimies leimattiin duunarien pahimmaksi viholliseksi ja takinkääntäjäksi hänen siirryttyään perussuomalaisista sinisiin.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Kokoomuksen Orpo vaatii MT kolumnissaan valkoposkihanhien metsästystä

Perussuomalaisten Tavio: Ano Turtiaisen twiitti käsitellään eduskuntaryhmän kokouksessa

Hallitus neuvottelee maskeista ja ulkomaanmatkailun rajoitusten lieventämisestä – rajoitusten tilannetta käydään läpi erityisesti lähialueiden osalta

Arkkipiispa Mäkisen vetämä arviointiryhmä: Korona paljasti hyvinvoinnin murtumakohtia – "Yhteiskunnan selviytyminen riippuu kaikista heikoimmista"