Keskustan ja vihreiden kiistat eivät uhka hallitukselle: "Kyllä vihreiden kanssa pärjää, kunhan asiat sovitaan tarkkaan etukäteen" - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Politiikka

Keskustan ja vihreiden kiistat eivät uhka hallitukselle: "Kyllä vihreiden kanssa pärjää, kunhan asiat sovitaan tarkkaan etukäteen"

Keskustan piirijohtajien suosikki hallituskumppaneista on SDP, ja pääministeri Mariniin ollaan tyytyväisiä.
Kari Salonen
Viimeksi valkoposkihanhet ovat kiristäneet keskusta ja vihreiden välille. Hallitusta kiistat eivät kuitenkaan uhkaa, piirijohtajat vakuuttavat.

Keskustan piirijohtajat kertovat Maaseudun tulevaisuudelle, etteivät erimielisyydet vihreiden kanssa ole yllätys. Näkemyseroja ei kuitenkaan nähdä uhkana hallitusyhteistyölle.

Viimeisin kiistakapula puolueiden välillä ovat Pohjois- ja Etelä-Karjalassa satoja tuhoavat valkoposkihanhet. Keskusta tahtoisi pienentää hanhien kantaa, kun taas vihreät ei näe lintujen vähentämistä ratkaisuna.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Saksa astuu tänään EU-puheenjohtajamaan saappaisiin – Loppuvuonna yritetään löytää ratkaisua EU:n suurissa rahaneuvotteluissa sekä sopua tulevasta suhteesta Britanniaan

Venäjällä päättyy kansanäänestys lakimuutoksesta, joka sallisi Putinin hallita vuoteen 2036 – vaikka tulos olisi selvä, Putinilla on edessään monia ongelmia

Pekka Haaviston suosio romahti presidenttikyselyssä – Sanna Marin kirinyt Haaviston ja Olli Rehnin tuntumaan

"Suunta on oikea, mutta paljon on vielä auki" – ministeri Leppä toivoo pikaista sopua maatalouden EU-rahoituksesta