Politiikka

Sekavaan tilanteeseen ajautunut keskusta päättää uudesta valtiovarainministeristä tänään – arvuuttelu ministeristä käy kuumana, samoin valtakamppailu puolueessa

Keskustan keskeiset päättäjät kokoontuvat tänään valitsemaan uutta valtiovarainministeriä. Päätös tehdään tilanteessa, jossa puolueen rivit ovat sekaisin. Valtiovarainministerin salkusta luopunut puheenjohtaja Katri Kulmuni ilmoitti viikonvaihteessa, että hän tavoittelee jatkokautta puolueen johdossa.
Roni Rekomaa / Lehtikuva
Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni poistumassa eduskunnasta perjantaina. Vain vähän aiemmin hän oli ilmoittanut jättävänsä valtiovarainministerin tehtävät. Tiedotustilaisuudessaan Kulmuni kertoi, että keskusta jatkaa hallituksessa. Saman asian hän toisti sunnuntaina viestipalvelu Twitterissä.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää

Kokoomuksen noste jatkuu

Ylen kannatusmittaus: Kokoomus suosituin, PS ei näytä menettäneen kannatustaan puheenjohtajavaihdoksen vuoksi

Keskustan Annika Saarikko: Sairaalahoidon tarve mukaan koronarajoituspäätöksiin, kun rokotekattavuus nousee

Palomieskansanedustaja ei usko hyvinvointialueiden ratkaisevan pelastustoimen rahapulaa: "Toimivampi keino olisi pelastustoimen valtiollistaminen"