Politiikka

Kiuru vaikenee täysin sote-riidasta – Leppä uhkasi sunnuntaina hajottaa hallituksen, jos Etelä-Savon maakunta pilkotaan

MT oli yhteydessä Kiurun esikuntaan sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina ja pyysi ministeriltä kommenttia asiaan. Kiuru ei vastannut mitään.
Toni Forssell
Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.) vetää sote-uudistusta, muttei suostu antamaan medialle mitään kommentteja Etelä-Savoa koskevaa ja hallitusrintamaa repivää kiistaa koskien.

Marinin hallituksen sote-uudistuksen vastuuministeri Krista Kiuru (sd.) ei suostu kommentoimaan MT:lle kiistaa, jotka on leimahtanut hallituspuolueiden keskustan ja SDP:n välille Etelä-­Savon maakunnasta.

Kiuru esitteli viime viikon perjantaina hallituksen sote-mallin, johon oli sisällytetty Savon maakuntien mahdollinen jakaminen.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Luonnon köyhtymisen ja koronan yhteys tunnustettiin EU:n ministerikokouksessa – luvassa tehokkaampia keinoja suojella monimuotoisuutta

Y-kromosomi tekee muutakin kuin miehen: sukukromosomin geenien vaimentaminen vaikutti sydämeen

PT:n ja Etlan johtajat yhtä mieltä: eläkeputki tulisi poistaa – toinen ryydittäisi poistoa työvoimaneuvonnalla, toinen houkuttelisi eläkeläisiä töihin

Kannattaako metsätien kunnostus tai perusparannus taloudellisesti? TTS:n laskurilla voit laskea oman tiesi lukuja