Useamman tutkinnon eläin lääkäripariskunta Katri ja Antti Helminen: "Filosofiamme on sellainen, että toivomme mahdollisimman monen pystyvän huolehtimaan hyvin eläimistään” - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Politiikka

Useamman tutkinnon eläin lääkäripariskunta Katri ja Antti Helminen: "Filosofiamme on sellainen, että toivomme mahdollisimman monen pystyvän huolehtimaan hyvin eläimistään”

Katri ja Antti Helminen haluavat, että mahdolli­simman moni pystyisi käyttämään eläimensä lääkärissä.
Elina Paavola
Ylivieskassa asuva eläinlääkäripariskunta Katri ja Antti Helminen pitää tällä hetkellä pieneläinklinikkaa Ylivieskan keskustassa. Heillä on vielä omia hevosia, jotka ovat viettämässä kesää laitumella.

Auringonsäteet paistavat keltaisen talon rappusille, joilla istuu eläinlääkäripariskunta Antti ja Katri Helminen. Helmiset muuttivat 33 vuotta sitten Ylivieskaan, vaikka eivät tunteneet alueelta ketään. He eivät oikein edes tienneet, missä kaupunki tarkalleen sijaitsee.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Oppositiossa erilaisia näkemyksiä ulkoministerin viranhoidon edellytyksistä: Jussi Halla-ahon mielestä Haaviston uskottavuus kärsii rikosepäilyistä – Kai Mykkänen uskoo hänen ammatti-ihmisenä pystyvän hoitamaan ulkoministerin virkaansa

Valtiovarainministeri Matti Vanhanen iloitsee politiikan tasa-arvoistumisesta: "Kunhan on riittävän terve itsetunto ja luottaa itseensä, ei tarvitse edes miettiä sitä ottaako vuoden vapaata lapsen syntyessä vai ei"

Komissio uhkaa perua sovun maatalouspolitiikan siirtymäkaudesta – MTK:n Marttila jyrähtää: "Maanviljelijöitä ei saa käyttää pelinappuloina"

MTK:n Viljasen mukaan ympäristöministeri Mikkosen suurin ongelma on asenne – "Jos viljelijät koetaan vastapuoleksi, heijastuu se kaikkiin asiakysymyksiin"