Politiikka

Metsityskorvaus sai vaalipaneelissa täyden tuen – vain vihreät vähentäisivät hakkuita

Syrjäiset pellot ­haluttaisiin muuttaa hiili­nieluiksi ­metsittämällä.
Kimmo Haimi
Hakevuoren energiapäivän vaalipaneeliin perjantaina Askolassa osallistuivat kansanedustajat Ville Skinnari (sd.), Johanna Karimäki (vihr.), Timo Heinonen (kok.), Antti Kaikkonen (kesk.) ja Mikaela Nylander (r.) sekä MTK:n metsäjohtaja Juha Hakkarainen.

Syrjäisten peltojen metsittämistuki sai puolueilta yksimielisen tuen perjantaina Hakevuoren ja Bioenergiayhdistyksen järjestämässä haketus- ja vaalipaneelitilaisuudessa Askolassa.

Peltoheittojen ja aukeiden alojen metsittämisellä lisättäisiin metsien pinta-alaa ja samalla hiilinieluja, jolloin metsiä voitaisiin hakata nykyistä enemmän tarvittaessa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

EU:n maatalouspolitiikasta tulossa entistä vihreämpi – europarlamentti kannattaa tukikattoa, mutta antoi vihreää valoa Suomelle tärkeille tukimuodoille

Ratkaiseeko huoltovarmuus Suomen hävittäjävalinnan? Ex-puolustusministeri kertoo keskeisen pointin, kun päätetään Hornetien korvaajasta

"Politiikalta sain enemmän kuin uskalsin odottaa" – ex-puolustusministeri Jussi Niinistö johtaa nyt Kannuksen kaupunkia

Itäradan linjaus närästää sekä Lahtea että Kotkaa